pizza Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 W ramach zadbania o zdrowie Jaśniepan miał wycieczkę-przejechane 12 km. mimo trzytygodniowego stania się nie zastał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namelessone Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Cztery "brand new" Dębice Frigo 2 - tego mu zdecydowanie było trzeba, szczególnie jak ledwo co wyjechałem z parkingu pod blokiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 założone stalówki z nówkami zimówkami ( miały być już 3 tygodnie temu, ale zbrakło czasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Scenic dostał komplet zimówek. Coupeta przeszła przegląd na 5+ :) Ciekawostka: Przegląd robiłem w aso Renault i co ciekawe, wbili do bazy danych Renault, że moje auto było na przeglądzie, wklepali przebieg, datę itp pierdoły. Sprzedający przy zakupie otrzyma taką informację. Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Mój GS też dziś był na przeglądzie :) , brak 1 pozycyjnej - uzupełniony na miejscu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILU32 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Nowe zimówki, filtr paliwa i powietrza ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Że temperatura dodatnia, to umyta i nawoskowana, nie zdążyłem przed pierwszym śniegiem tego zrobić więc teraz był najlepszy na to czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Oddałem do mechanika, bo coś się dzieje z układem chłodzenia :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Przełożyłem kółka z przodu na tył i tyłu na przód. Już nie ściąga, ale jak widać któraś felga jest walnięta :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lpshinoda Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 To ja Was chyba zaskoczę. Miałem w ukadzie wodę (moja wina ), rozwaliło chłodnicę, ale okazało się, że jestem w posiadaniu chłodnicy ze starego auta, wymieniłem, działa jak fabryka chciała. Przy okazji wymieniony został termostat, znalazłem również nieszczelność w instalacji gazowej pod maską. A czym to miałem Was zaskoczyć... a już wiem, obecnie jestem chyba jedynym w Polsce (a może i dalej) posiadaczem Renault Megane I `96 z chłodnicą od Alfa Romeo 155 `93 (tak, dobrze widzicie ) P.S. miesiąc temu wymieniłem też 3 siłowniki od centralnego (ze starej Sierry ojca hehe) gra i buczy Panowie i Panie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Założyłem żarówki H4 Philips Nightguide. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Odebrałem od mechanika po wymianie termostatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Wyplukana pod cisnieniem od spodu i nadkoli aby soli sie pozbyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Wymienione amorki z tyłu (jeden niestety był pęknięty). Przy okazji olej, filtry, oraz pompka spryskiwacza (nie działała chyba ze 4 miesiące). Autku się zdecydowanie polepszyło , zaś mnie zdecydowanie ubyło (z kieszeni) :-/ . Choć przyznam szczerze, że za tą całą robotę mechanicy nie wzięli chyba za dużo (150PLN). Jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zamontowałem bagażnik dachowy CRUZ oraz zakupiłem box dachowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi