fred Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zakupiłem aluminiową rurę do dolotu i dzięki temu mogłem wywalić prowizorkę w postaci rurki kanalizacyjnej Przy okazji znalazłem fajny sklepik z kołpakami, dywanikami i różnymi dyperelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa25 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Nowy akumulator KAGER Vertigo =300ZŁ Gumowe dywaniki 105zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Włożyłem akumulator po ładowaniu i od razu odpala A tak poza tym zalałem trochę PB i podtlenku LPG :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zalane za 100zł i 2gr(pb95) Ceny paliw :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaiba Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Wczoraj wymienione wszystkie węże chłodnicze, nowy termostat, i w końcu udało mi się samemu zakodować kluczyk bo nie działał mi przez jakieś 2 tyg i musiałem kod wklepywać no i zaraz TANK gazu do pełna i trochę PB przed pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Renia zatankowana do pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Nabyłem następcę. S II Ph II 1,5l dCi 106KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Umyłem i wysprzątałem moruska gojgien-gratulacje wnioskuje,że dzieciątko Ci przyniosło pod choinkę 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Płyn do spryskiwaczy, kupiony i odetkany stary letni który zakwitł i zamarzł. gojgien gratki PS. Sprzedałem starego rupcia Toledo spod domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 kepa416, dziekuje A dziś, nowy nabytek otrzymał nówki ramki forumowe, a w nich nówki, rybnickie tablice rejestracyjne. SR (4 nieparzyste cyfry i) A na końcu. Już się widocznie pula z samymi cyframi wyczerpała. dodano 20:40 Przed godziną sceniol właśnie otrzymał nowe buciki zimowe. Wybrałem dla niego Uniroyal MS Plus 66. Takie bardziej na miejskie błoto pośniegowe i mokre asfalty. Choć próbę w głębokim do połowy koła śniegu, z pomocą ASR też przeszły celująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wymieniona żarówka od lewego kierunku (tylko szkoda że biała wstawiona) :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wymienione żaróweczki mijania,zalany zimowy płyn do spryskiwacza i LPG do pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wymieniłem linki hamulca awaryjnego i klocki tył. gojgien, gratki z nowego nabytku i bucików dla niego(mam takie same i polecam je każdemu kto jest na etapie zakupu zimówek.Świetne oponki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autko dostało nowy, dobierany wg. wymagań właściciela , dywanik kierowcy. Niestety co by nie mówić to oryginalne dywaniki gumowe są do kitu (za małe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 umyty, nawoskowany, odkurzony i wyplakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi