MiszaElk Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 (edytowane) Zrobiłem porządek z tylnymi błotnikami http://megane.com.pl/topic/30500-naprawka-element-do-malowania/page__view__findpost__p__243032 Edytowane 11 Czerwca 2011 przez MiszaElk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzol Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Wymieniłem takie bliżej nieokreślone coś : na sympatyczne pudło: Poza tym, domowe dziewczyny umyły: a młodsza dostała wizytówkę na szybę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Megi odkurzona i umyta,zaopatrzona w nową choinkę zapachową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Wymieniłem wszystkie filtry oraz olej 5W40 i do kompletu klocki hamulcowe tył( bajecznie prosta wymiana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 po 6 miesiącach wymieniony zamek tylnych prawych drzwi :) nareszcie mam auto zamknięte dodatkowo posprzątane, umyte i wypucowane, teraz tylko trzeba poszukać części aby poskaładać przód po zderzeniu z zającem i nowe lampy naprawić i założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek997 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wymieniłem poduszkę pod silnikiem przednią. Poprzednia została zerwana przez moją głupotę na krawężniku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Po żmudnych poszukiwaniach przerwy w kablu i rozebraniu połowy auta znalazłem ja i wyeliminowałem. Teraz nareszcie mi grają wszystkie głośniki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Kupiłem wypasione dywaniki za 19.90 PLN :) Ale poczekają do soboty, do wesela :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie uwierzycie jak przyjemnie się jeżdzi,głębokie ubytki i rysy ,potraktowane zaprawką, płytsze wypolerowane,zamontowana ramka tablicy z logo forum,nowe przednie wycieraczki,tylna naprawiona,dogłębnie odkurzone,umyte,lakier odżywiony Plastmalem to jeszcze nie koniec z lakierem,dywaniki nowe,nareszcie dopasowane,nie będą latać,szyby umyte z dwóch stron,no i najważniejsze,ślady na plastikach po Plastmalu schodzą przy użyciu płynu do szyb,nawet na chropowatych powierzchniach,ze wstydem przyznaję,zajęło mi to pół roku,ale teraz się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Syn umył, odkurzył i nawoskował auto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wymieniony cieknący cylinderek (a przy okazji przewód który nie dał się odkręcić) z tyłu. Może teraz mi przegląd podbiją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zakupiony filtr do klimatyzacji oraz preparat do dezynfekcji klimatyzacji. Teraz trzeba tylko się za to zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petor15 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Mój scenicezk otrzymał nowe płuca :) Przymocowałem mocno gume od turbinki bo była luźna :) Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Petor15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zmobilizowałem się i wymieniłem filtr oraz odgrzybiłem klimę oraz pojechałem umyć i odkurzyć auto. Szkoda ze popsuty był odkurzacz na stacji. Tylko została umyta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Mój Szczeniak dostał drobiazg w postaci zewnętrznym gum drążka stabilizatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi