Pawel Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Megi dzisiaj przeszła przegląd. Pieczątka wbita, ale nie obyło się bez przygód. Okazało się, że zawieszała się linka ręcznego, na szczęście nie był to duży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Tankowanie, odkurzanie i myjnia (tak, ta ze śmierdzącą wodą). Teraz zostało jeszcze wyplakowac wnętrze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 zabrałem do doktora gdzie: wymieniono- drążki kierownicze, sworznie, olej, filtr oleju, filtr kabinowy. Nabita klima (wymiana czynnika), zrobiona geometria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ładna pogoda, to i auto się umyło :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sFiatowiec Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Ja też wykorzystałem ładną pogodę i Scenic został wyczyszczony, zarówno na zewnątrz, jak i w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganiok102 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Odkurzona w środku, wyplakowana, dywaniki wytrzepane no i zalana za 100 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Ja założyłem dzisiaj nowe letnie papucie na świeżo zakupione aluski i wymieniłem filtr powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 wymienione zwykłe na forumowe ramki. Classic wymieniony silniczek krokowy, przeczyszczony krokowiec od gazu, spuszczony syf z parownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Odkurzyłem, starłem kurze, wyplakowałem, wymyłem szyby, wytrzepałem dywaniki i założyłem relingi. Wysłano z GT-I9100 poprzez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Założone letnie oponki i osłona wybieraka od skrzyni biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Pomalowałem bębny na czerwono, zostało jeszcze pomalowanie zacisków, ale to już w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMike Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Naprawiłem podświetlenie tablicy, w bagażniku, zrobiłem w nim porządek, naprawiłem klamkę od drzwi pasażera. Na mycie i odkurzanie nie starczyło czasu. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Oglądziny auta po zimie, zdjęta nadkola i oględziny podwozia. Korozji niestety trochę jest :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Byłem na diagnostyki i wykrył milion błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Jak zwykle co weekend umyta Megi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi