kacper69 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 A ja dziś wyczyściłem odpływy z podszybia , woda znowu leciała do kabiny. :( Jak by ktoś chciał, to za 4-ro paka robię szybkie czyszczenie i szkolenie ( 30 min) jak to należy wykonać , wszystko w Legionowie, po umówieniu . A tak to wygląda, jak się 2 lata nie zagląda do tego układu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamilek Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Olej w silniku oraz filtr wymienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bumpalump Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Wczoraj wymieniłem dolną poduszkę silnika i wytrzymała całe 30km, dziś założyłem Sasica, oby wytrzymał dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3B0 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ja w ciągu tygodnia od kupna auta zrobiłem: -wymiana rozrządu -wymiana płynu chłodniczego -wymiana oleju plus filtry -montaż instalacji LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetryk Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Witam W ciągu dwóch tygodni od zakupu auta zrobiłem -wymiana żarówek w reflektorach -zakup nowych dywaników (oryginalne to porażka) -wymiana filtrów i oleju -wymiana rozrządu kpl -wymiana paska wielorowkowego ,napinacza ,koła z tłumikiem drgań -wymiana płynu chłodniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Umyte i nawoskowane, więc spokój na ok. 3 m-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Umyty, glinkowane, nawoskowany, wymienione rączki w drzwiach przednich na zamienniki bez gumy. I chyba muszę kupić płyn typu deironizator do lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Przegoniona w weekend 700km po trasie. Wczoraj zrobiony przegląd, dzisiaj odstawiona do mechanika na wymianę łożysk mcphersona i amortyzatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad4400 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Po miesiącach poszukiwań Megi dostała nowe radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz263c Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Glinkowanie całości + wosk czyszczący Meguiar's :D Lakier jak w dniu wyjazdu z fabryki, idealnie gładki i naprawdę błyszczący (srebrny metalik). Na deser nowy filtr powietrza i renówka jak nówka :D Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Umyta, nawoskowana i jestem załamany:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekacz19 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Czemu ;) Moja dziś pojechała do elektryka,padła całkowicie kostka od żarówki mijania,już tydzień temu zdechła ale poprawiłem i działało a wczoraj dokonała żywota. Przy okazji sprawdzi dlaczego nie działa lusterko boczne. Lusterko było odłączone,po podłączeniu zaczęło się kopcić :D Miało uszkodzoną elektronikę,kupiłem używane lusterko za 60 zł ze sprawnym środkiem ale zniszczoną obudową,samemu zmieniłem całość a moja została tylko obudowa,jeśli będą chętni stworzę tutorial,da się całość rozebrać Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez sekacz19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_fsw Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Wyczyszczona przepustnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahin Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Wymienione wycieraczki i filtry. Dodatkowo wizyta w myjni z woskowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) autko umyte, nałożony hydrowosk, wysprzątane, oklejone forumową naklejką :) Edytowane 8 Września 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi