slawskip Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Wymienione amortyzatory z przodu już teraz mam wszystkie cztery bilsteiny B4, zobaczymy jak będzie się teraz jeździło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Naprawiony ABS - opaska na przegubie puściła i smar zapaskudził czujnik i pierścień ABSu, wymieniona żarówka H7 oraz zatankowana diesel Gold z okazji że naprawa była tania Megi umyta i dodatkowo dostała ciepły wosk, kobiety lubią jak się o nie dba, nie mówcie tylko że tak mówię mojej żonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 classic dostał nowe klocki ATE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Nowy olej i filterek, LPG na full i 10L "dziewięć piątki", teraz ładnie wskaźnik buja się w okolicy 1/2 zbiornika więc rezerwa mi nie straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Wymienione świece i filtr powietrza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woytek13 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Kupione alufelgi 16 do megany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Wymieniona oliwa :) Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez pawelp2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 nooo to wczoraj i dziś wymienione: tuleje wahaczy, drążki kierownicze wraz z końcówkami, osłony drążków, zrobiona zbieżność, wymienione górne część na mcpherson'ach czyli poduszka z łożyskiem. Części marki Febi Bilstein. Cała operacja zamknęła się w 8 stówkach wraz z robotą, a ściślej części ze 450 a robota 350, :P wymieniałem komplety, a nie pojedyncze części. :) jeszcze zostały amortyzatory ale to zrobię później, jak kasa będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No to i ja się do pisze. :) Auto poskładane po zerwaniu paska rozrządu :P. Zalane świeżutkim olejem, wodą, jeszcze jutro muszę go dobrze odpowietrzyć i przykręcić osłonę pod silnikiem. Martwi mnie bo przy wysprzęglaniu, obroty spadają do 500 rpm. Pewnie będę musiał jeszcze raz zdjąć kolektor dolotowy :). Przy okazji rozebrałem styczniki na silniku wycieraczek i poskładałem, oczywiście nie zaznaczyłem sobie jak wchodził mimośród na wałek silniczka i straciłem jakąś godzinę na poprawne ustawienie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Przy 100 tyś. zmieniłem olej z Elf evolution 5W40 na Elf excellium ldx 5w40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 zaprawki porobiłem z jednej strony auta, bo trochę ruda zaczynała się dopierać do błotników... wszystko elegancko, teraz muszę tylko dobrać lakier - niby dobry kupiłem, a jednak różni się znacznie od mojego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Niedawno amortyzatory (przód i tył) oraz łaczniki stabilizatora. Luzy miały ogromne i nieźle stukało. A jutro zawożę do regenracji reflektory ksenonowe. Mają już 220tys. km - i słabiutko świecą. A jechałem niedawno ASTRĄ III na zwykłych halogenach i świeciłi lepiej niż moje ksenony. Więc decyzja o regeneracji była podjęta w mig. Jutro je zawożę, odbieram w sobotę. A potem wieczorem test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Parę minut roboty pilnikiem i już owiewka nie przeszkadza w podnoszeniu szyby. Heko teraz straszny chłam robi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petor15 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Umyte kratki wentylacyjne z kurzu i innego syfu. :P Oraz umyte felgi i boki auta ropą od smoły (filozofia sypania kamyczków na drogi :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Wymieniony filtr kabinowy. O dziwo liści, tudzież innego plugastwa praktycznie nie było... :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi