aston76 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 W czwartek zakupiony czujnik położenia wału. Po wymianie auto odżyło (2 dni stało smutne pod domem :( ). Przy okazji wymieniony filtr klimatyzacji oraz odgrzybiona klima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinoD Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 wymiana gum stabilizatora i drążków kierowniczych i teraz prowadzi się jak gokard tylko jeszcze ustawienie zbieżności i geometrii mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juniorksg Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Dziś założony komplet nowych opon Michelin CrossClimate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Wczoraj, po meczu, auto umyte i odkurzone ( i oczywiście musiało po tym padać :lol: ). Dzisiaj zatankowana do pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Po różnych przygodach udało się zainstalować hak holowniczy. Najpierw okazało się że przysłali mi z rakiem niekompletny zestaw śrub, hurtownia szybko zareagowała, za to gdzieś na łączach zaginęła informacja że zakładam wiązkę 13 pionową co zajmuje więcej czasu. Jednak udało się pokonać przeciwności i tylko zostaje zjawić się w wydziale komunikacji po twardy dowód z odpowiednią adnotacją oraz trzecią tablicę rejestracyjną która już powinna tam czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piccolo Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Rozbiórka podszybia w celu sprawdzenia działania odmy. Sprawdzenie czy od odmy idzie tylko wężyk czy poprawione rozwiązanie. Dodatkowo wywalony kolektor i odlany olej, wyczyszczenie przepustnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu91 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Zatankowałem i wymieniłem filtr kabinowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziok2 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Sprawdzona klima, dobity czynnik, wymienione filtry kabinowy, paliwa i powietrza. Czeka mnie jeszcze wymiana oleju, filtra oleju i uszczelki pod miską olejową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Wymienione podświetlenie przycisków panelu sterowania szybami od strony kierowcy na LED-y :) Zobaczymy w nocy czy nie za mocno ograniczyłem jasność świecenia rezystorem 30k :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Kupiony podnośnik szyby, bo stary po prostu zmieliło, oraz napinacz paska alternatora, bo w starym pękła sprężyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 rozrząd, filtry, oleje, nowa maglownica, prostowanie kół, pełna diagnostyka (wyszło słabo :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubusiek77 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Zamontowałem sobie LEDy do jazdy dziennej (nie obyło się bez zdejmowania zderzaka). Przy okazji znalazłem jakieś plastiki luźno latające koło chłodnicy i zamontowałem je na swoje miejsca po prawej i lewej stronie chłodnicy (takie "wiatrołapy" :D ). Zmiana żarówki H7 z prawej strony zajęła mi 30 sekund, z czego 20 to rozpakowywanie nowej żarówki.. Założyłem nowe wycieraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamilek Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 -wymieniłem pióra wycieraczek z przodu i z tyłu -wymieniłem filtr powietrza -naprawiłem przycisk bagażnika bo wypadł jakiś czas temu -naprawiłem linkę składania oparcia tylnego, środkowego fotela bo ostatnio nie mogłem go złożyć -uruchomiłem zmieniarkę płyt CD bo od jakiegoś czasu był error na wyświetlaczu (rozebrałem i przeczyściłem) -kontrola poziomu wszystkich płynów eksploatacyjnych To było pracowite ale i owocne przedpołudnie. Wszystkiemu drażniące usterki usunięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Wymienione oba łożyska McPhersona, które sporo hałasowały na nierównościach. Ciszę się ceni. :) Do tego zabezpieczone kable od nieoryginalnego radia, bo hałasowały obijając się plastikami oraz posmarowane po dwóch miesiącach uszczelki drzwi oraz zamki, bo zaczynało znowu hałasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 To ja się pochwalę, założyłem kamerę cofania w ramce tablicy rejestracyjnej, a obraz wyświetla się w lusterku. a tak wygląda obraz podczas deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi