Tomik Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Dzisiaj Grandzik zalany nowym olejem wraz z wymianą filtra oleju i powietrza. Zatankowany do pełna za 275 PLN (po 5,19 za litr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Wczoraj zakupione 2 używane oponki (Toyo 600F8 175/70/R13, roczne, wyglądające jak nówki, za 70 zł/szt. :) ). Dziś Megi została porządnie umyta, nałożona autopolitura oraz odkurzona w środku. Dodatkowo zatankowana (LPG) do pełna i jutro wyjazd do teściowej prawie 400 km. Edytowane 16 Maja 2013 przez Kreciq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Założyłem megi hak holowniczy, niestety czasem będzie musiała popracować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 W końcu odwiedziła myjnię samoobsługową i umyła się porządnie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 W sceniolu II syna (srebrnym) naprawiłem rozwalony wybierak biegów pod lewarkiem. Koszt czteropak Warki za spawanie migomatem i oderwanie kumpla od innej roboty. (rozrząd w Maździe) Do tego 2 godzinki własnej pracy, i przynajmniej 200 pozostało w portfelu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Pojechałem na myjnię, umyłem własnoręcznie. W środku odkurzyłem na tyle na ile pozwala mój ultra zaawansowany odkurzacz akumulatorowy (o dziwo odkurzyć porządnie się dało), plak poszedł w ruch, ładnie deska rozdzielcza wyczyszczona. No, ogólnie jestem zadowolony z efektu. Co tam, że już pod wieczór pewnie auto ponownie będzie obsrane przez ptaki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecky Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 - Malowanie całej maski - Usunięcie rdzy pod emblematem Megane, podkład, baza, clar, polerka, wosk - Maskowanie ubytków lakieru i chamskich rys - Polerowanie całej karoserii - Farecla G3 + wiertarka + gąbka z Brico - Ręczne woskowanie całości - Montaż głośników z tyłu RAZEM 2 dni roboty = efekt bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 scenic i zielona zatankowane do pełna i gotowe do trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Dzisiaj grandziol zalany nowiutkim olejem oraz wymienione filtry oleju i powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgredek25 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Demontaż dachu panoramicznego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Wymiana szczęk hamulcowych , oleju z filtrem i wyważone koła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Meganka zamieniła się w mobilny grill z dostawką przygotowawczą oto dowód: Kolega Duszek_82 kroi kiełbache UR się bawi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qweluke Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Oj dużo tego było Wymiana tapiecerki na GT, boczków drzwi na GT i jeszcze nakładki na progi - też z GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Rozgrzebana instalacja od skrzynki bezpieczników do czujnika w chłodnicy i wiatraku i wymiana przewodów zasilających teraz mam pewność że jest wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Sceniol drugi umyty i wypolerowany, po powrocie z 3 godzinnego wyjazdu i zaliczeniu burzy, umyty ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi