P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Przed chwilą sprawdzałem i wszystkie pliki są :shock: spróbujcie się zalogować przez gmaila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 wchodząc na konto pocztowe przez www wszystko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 tylko istnieje możliwość sabotażu, każdy kto znajdzie na forum login i hasło może podmienić pliki, lub je wykasować. Ktoś zmienił dostępowe do PIKURA, raczej wiadomo z jakiej przyczyny, nie wiadomo co tu może się stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 To jest jedyna alternatywna do serwera ftp. No i nic nie kosztuje. Na złośliwość ludzką nic nie poradzisz :evil: A kto założył w katalog "menane"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
route2000 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 "Krzychu": Mam pytanie: czy ten adres poniżej podany jest nadal aktualny? Jestem tu nowy od jakiegoś tygodnia czasu i teraz nie mogę "wejść"do tego serwera mimo, że kliknąłem na ten link, którego podałeś poniżej to wyświetla mi usługę internetową wraz z jakąś pocztę. Proszę o pomoc. :-| Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich! :) ftp.pikur.digi.pl user: renault pass: renault katalog Manuale ftp://renault:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Przy takim problemie, lepiej wpisywać taki adres: ftp://renault:[email protected]/ NIestety, ktoś zrobił żarcik i pozmieniał login/hasło, więc na razie nic tam nie sprawdzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ircos1 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam wszystkich serdecznie dopiero co sie zarejestrowalem i juz mam prosbe hmm wiec tak : Zona zrobila mi niespodzianke :-( i sprzedala mi piekna HONDE CRX (180KM) i kupila tydzien temu Renoweczke scenika 2002 1,9dci bo to auto rodzinne. Tak to jest panowie jesli sie siedzi zagranica :) i nie pilnuje swoich rzeczy :-( no coz stalo sie mam nadzieje ze to fajne autko :) tu jest prosba poniewaz autko jest kupione od wloskiego sprzdawcy wiec INSTRUKCJA OBSLUGI oczywiscie w jezyku Wloskim. A po przeczytaniu tych wszystkich postow tutaj juz nie wiem gdzie i odkogo mozna sciagnac instrukcje po POLSKU czy ma ktos w wersji elektronicznej moze daloby sie przez skypa albo w inny sposob przeslac z gory dziekuje RENAULT SCENIC 2002 1,9dci (tyle co wiem narazie bo jeszcze go nie widzialem :-? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Nadal nie można się zalogować na pikura Proponuję zalogować się na gmaila, wykorzystajmy opcję GMail Drive i Notatnik Już tam co nieco wrzuciłem. Jutro będzie Sam Naprawiam 1999-2002 (łącze w domu nie pozwala na szybki transfer) Mam też pomysł jak możemy sprawę rozwiązać Trzeba by utworzyć wątek zamknięty do którego miałby dostęp jedynie administrator lub moderator. I tam podawać linki do instrukcji i manuali umieszczonych na serwerach plików, z tym że linki musiałby być na rożnych serwerach. Wtedy jest pewność że "dokumenty" nie zginą Oczywiście musiało by to być cały czas kontrolowane. Uzupełnianie linków i widziałbym w taki sposób, że osoba posiadająca interesujace materiały wrzucałby je na serwer i zgłaszała fakt e-mailem do moderatora on umieszczałby to w wątku. Powstało by w te sposób coś w rodzaju banku wiedzy. Jak obiecałem tak zrobiłem Sam naprawiam Renault Megan 1999 - 2002 W przygotowaniu Sam naprawiam Renault Megan 1996 - 1999 http://rapidshare.com/files/71312771/RENAU...M_NAPRAWIAM.rar http://www.filefactory.com/file/b31eb1/ http://www.filefactory.com/file/82973d/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Z tym wątkiem bardzo dobry pomysł. Po pewnym czasie do każdej pozycji pojawi sie po kilka zrodle (mirrorow) dzieki czemu nawet jak jakis serwer nawali to plik nie bedzie stracony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 P_r_z_e_m_o, linku do ph2 odnoszą się do plików od ph1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Jak obiecałem tak zrobiłem Sam naprawiam Renault Megan 1999 - 2002 http://rapidshare.com/fil...M_NAPRAWIAM.rar No to sobie zassałem WKŁ do Megane przed 99, która kilku lat jest na pikurze. P_r_z_e_m_o, popraw linki please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zicherka Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 AVE Bardzo bym prosil o podpowiedz, ktory link jest do ktorego megana, bo juz sie potracilem i nie na rapid share PLIZZZZZZ Szukam instrukcji do megana 99-02 Zdravim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Szukam instrukcji do megana 99-02 instrukcja jest na ftp pikura, który podobno ostatnio szwankuje. Jak nie zdobędziesz w ciągu kilku dni to napisz mi PW i wyślę Ci mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Danielossss, jest ale nie po PL, po Polsku jest tylko do MI PHI, miałem kupić http://www.allegro.pl/item271019216_renaul..._1999_2002.html i zeskanować, ale całkowicie wyleciało mi z głowy, że dziś się kończy aukcja. Na gwiazdkę Wam zeskanuję i wrzucę na rapida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Już zrobione i będzie na dniach u nas ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi