brotherfront Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam, przeglądnąłem bardzo uważnie te forum jak i ftp://ftp.pikur.digi.pl/ ale niestety nie znalazłem tego czego szukam. Chodzi mi o "sam naprawiam" ale Renault Megane II po 2002 roku (widziałem tylko instrukcje obsługi). Ostatnimi czasu samochód mi się dziwnie zachowuje i chciałbym poczytać zamiast rozpisywać się i możliwe, że tworzyć nowe posty które już są, także jeżeli któryś z kolegów ma takową książkę byłbym wdzięczny za przesłanie lub wskazanie miejsca, gdzie mogę ją znaleźć. Mój mail - [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 brotherfront, nie znajdziesz tego, bo nikt tego jeszcze nie wydał :( możesz sobie kupić co najwyżej to: >>LINK<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 @zdunman Dzięki za "Dialogys" :( - dwa tygodnie ściągania uff... Mam jednak problem z działaniem - co chwila wywala okno "brak płyty/pliku" - czy u Was też tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Drodzy koledzy Meganiści na gwałt potrzebuję schematu układu wydechowego (od kolektora w dół) do Meganki Classic '97r 1,6e 8V. Czy ktos posiada lub wie gdzie szukać? Dodam ze w ksiazke Megane z WKŁ nie znalazlem (moze jestem slepy?). Pomozcie bo jutro w nocy mam skladac ten uklad [książka WKŁ strona 109] - pozdrawiam Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 piszu, kliknij na katalog tłumiki,powypełniaj pola w tym katalogu, jest to fajnie pokazane http://www.bosal.pl/kat_in_ukl.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 dzieki za pomoc Robak juz mi pokazal gdzie to mam w WKŁ, tłumiki juz zakupione, teraz tylko montaz (byc moze dzisiaj) i juz bedzie po sprawie miejmy tylko nadzieje ze katalizator wytrzyma zalozenie tlumikow bo ponoc tez nienajlepiej sie czuł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 potrzebuje instrukcji do megane I 2002r, silnik 1.9 dci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek1981 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Witam, temat ten przejrzałem od samego początku i próbowałem wszystkiego. Mianowicie przydałaby mi się instrukcja napraw do megi IphII 1,4 16V z 2000r. Znalazłem coś na forum ale jak się okazało nie mogę tego zassać. Problem tkwi w tym że korzystam z internetu w pracy a tu są ostre zabezpieczenia. Czy mógłby mi ktoś przesłać na emeil taką instrukcję (spakowaną -bo inaczej nie przejdzie).Będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejas71 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam, bardzo potrzebna polska instrukcja obsługi nawigacji Carminat 8000 zamontowanej fabrycznie w scenicu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pielgrzym1965 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Witam poszukuje instrukcji naprawy SCENIC w wersji elektronicznej rocznik 2001 diesel z gury dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krilas Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 witam potrzebuję instrukcji naprawy SCENIC I DCI z 2000 r. oraz schematy instalacji elektrycznej, ma ktoś takie coś ? z góry dzięki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listtadek Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam wszystkich, jeżeli ktoś potrzebuje INSTRUKCJE OBSŁUGI RENAULT SCENIC II po polsku to owakom posiadam. Znajdują się w niej infomacje użytkowania i obsługi auta, bardzo przydatne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creative75 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 http://members.chello.pl/rbanas/renault/manuale.htm 4. manual scenicI phI [11.7MB]: 01 :: 02 :: 03 :: MD5 :: SFV plik "01" jest od wersji scenicI phII i nie można wypakować.Czy można to poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 zmień nazwę http://drno-m7.ovh.org/m1_scenic1ph1_01.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarqk20 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam Przydała by mi sie ksiązka "Renault Megane modele 1999-2002" napraw to sam. Wiem ze było juz o tym pisane ale jakoś link na rapidshara nie działa a w ftp tego nie widze. Z góry dzieki za fatyge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi