dominikzw Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Witajcie Mam pytanie ile pali wasz Megan? Ja posiadam od niedawna ten samochód, mam 1.4 benzyna, jeżdżę 90% po mieście i wyszło mi spalanie 9,5 l i sie zastawiam czy czasem to nie za duzo... Z góry dzięki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Jak po mieście i jeszcze stoisz w korkach to chyba normalne (20 minut stania na światłach to jakieś średnio 15 przejechanych km) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 heh wymieniłem sonde izaczął normalnie palić wyszło mi 8,7l/100km (oczywiście miasto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 oto fotka mojej megane po zatankowaniu , czest na zbiorniku robię w trasie ponad 1600km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 To tylko pozazdrościć, super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 u mnie oscyluje w okolicach 6,5 l, w zasadzie bez różnicy czy po mieście, czy poza (co prawda na trasie zdarza się czasami zejść poniżej 6l, ale co to za jazda), tylko zimą, na krótkich dystansach wzrasta około 1l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 oto fotka mojej megane po zatankowaniu , czest na zbiorniku robię w trasie ponad 1600km. Tym zasięgiem po tankowaniu to bym sie tak zbytnio nie chwalił (bardziej wierze dlatego w dalszy opis 1600). Moja megi w mieście na zbiorniku robi jakieś 600 z hakiem a zasięg po tankowaniu wskazuje 300 wiecej :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal83 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 oto fotka mojej megane po zatankowaniu , czest na zbiorniku robię w trasie ponad 1600km. fajnie, moja pali od 11,3 do 13 po miescie i jeszcze ani razu nie udalo mi sie przejechac 500km:) mam bardzo oszczedny beznynowy silnik 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Ehh Panowie to co komputer pokazuje to mało ważne. Ważne jest ile wychodzi po obliczeniu i to jest prawdziwy szczerw wynik. A tematem przewodnim nie jest ile kilometrów przejeżdżacie tylko ile pali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Moj komputer nie myli sie o wiecej jak o 0,3 litra /100km. Kilka razy to sprawdzalem! Mysle, ze w przypadku tego samochodu komputer podaje wymierne wyniki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 a mnie komp pokazuje prawie bez roznicy (jest olewajna) do dystrybutora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 O Panowie ostatnio z PIKUREM jechałem do kielc - Asterix - ma megana II 1.5 dci , grzaliśmy i po 150 na niektórych odcinkach, spalanie megi doszło do 7.5 na trasie. Jeszcze to przeliczę i podam dokładny wynik, poniżej 110 z blatu nie schodziło. 8-) Poczciwe 8v daje radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 to moj 1,9 pali mniej przy takiej jezdzie ale skrzynia 6-ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks1975 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Moja Megi pali w miescie 7 l - wyniki obliczony i jestem barrrdzo zadowolona wczesniej to jezdzilam Fiacikiem 126 i spalanie bylo czasami wieksze :| na trasie jeszcze nie mialam okazji sprawdzic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 wczesniej to jezdzilam Fiacikiem 126 i spalanie bylo czasami wieksze ja tam dziurawy zbiornik naprawiłem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi