orson Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ...1,9 DTI 80KM kombi... ...średnio 6 literenów ON-ego na 100-teczke... ...a nie oszczędzam ją... ...turbinka pracuje... :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 mi spala kolo 11 w mieście. Jazda mieszana (raz predkość patrolowa, a raz wszystkie 90 koni galopuje ;-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Wstępnie bo jeszcze sie poznajemy z Meg to miasto 8.8l, po za przy pożądnej jeździe 8.0l Meg 2004 1.6 16V Petrol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 kurde, to wychodzi ze cos za duzo mi pali :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechub Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 6,1-6,3l/100 z komputera dla średniego zużycia. W porywach do 24l/100 spalanie chwilowe. Jazda mieszana miasto-trasa bez obciążenia w pojedynkę. Korzystam z klimy. Jak warunki pozwalają to jeżdżę szybciej niż przepisy pozwalają . Paliwo Et95. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 jahu, 11 litrów to mi 2.0 8v z klimą i na kapciach 195 po mieście pali pewnie sondę masz walniętą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbart79 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 1,6 16V E95 5,9 w polach i lasach 7,5 w miejskiej dżungli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 jahu, 11 litrów to mi 2.0 8v z klimą i na kapciach 195 po mieście pali pewnie sondę masz walniętą Nie wiem być może ale to są pierwsze dni więc musze się z pewnością przyzwyczaić do sprzęgła, gazu etc. Mam nadzieję, że później będzie lepiej. Wtedy napisze ile pali czy coś się zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosmaneq Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 ja w miesiącu maju zrobiłem równiutki 1000kkm no i spalanie wyszlo mi 7l/100km... no i to jest tryb mieszany bo jeździłem i po mieście, i do roboty, i do szkoły i do poznania...także jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 1,6e spala w trybie mieszanym 10,35 litra gazu na 100 km a gdy raz wybrałem się w dłuszą trasę Gorzów - Zielona Góra spalił mi 9 litrów gazu i niespodzianka jadąc do z Gorzowa do Berlina gdzie oba miasta były puste bez korków spalił mi 11,5 litra gazu na 100 ale już się na szczęście unormowało i jest 10,35 litra mimo że nic nie zmieniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 lukaszzd, trochę dużo spala. Masz LPG II generacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 tak to jest II generacja BRC JUST (jakoś tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalak Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 W mieście 8,4l a na trasie ok 6l /100km Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 tak to jest II generacja BRC JUST (jakoś tak) Kurcze, rzeczywiscie duzo Ci pali, moj 2,0 z lpg 4gen pali 11-11,5 w miescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 może poprostu mam za ciężką nogę w tico była podobna sytuacja jak ja się do niego dosiadłem i jeździłem więcej niż ojciec to palił nawet 6,5 litra średnio, a powiedzcie co byście radzili sprawdzić przy tym spalaniu może coś niedomaga teraz tylko olej musze zmienić bo reszta rzeczy eksploatacyjnych jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi