Megan92 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 CENY PALIW ! Bydgoszcz 5,11zł benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Rozładowany akumulator nie wiadomo czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Deszcz. Wczoraj pół dnia robiłem wiosenne porządki w aucie ( odkurzanie, czyszczenie tapicerki, kokpitu potrójne mycie ręczne( dużo brudu było i zostawały zacieki), woskowanie ręczne a w nocy spadł deszcz i teraz po jeździe autko wygląda prawie jak przed myciem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantomik Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Witam. Mnie wkurzył jeden burak, który notorycznie pluje mi na samochód. Jest to szczególnie uciążliwe gdy wielki plac "czegoś" znajduje się na przedniej szybie. Postanowiłem odwdzięczyć się gościowi. Znacie jakieś mikstury- aby były tłuste, rozmazujące się i trudne do wytarcia z przedniej szyby? Rodzaje polecanych smarowideł proszę na PW słać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Lewe oko w szczeniaku zgasło :P i jak by tego było mało to po skręcie w lewo kierunkowskaz nie odskakuje z powrotem:( wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Wkurzył mnie dzisiaj buc w vectrze czarnej. Najpierw wyprzedził mnie na styk ( prawie się o mnie otarł) w mieście tuż przed wysepką z przejściem dla pieszych, a potem jeszcze tuż po wyprzedzeniu gwałtownie zahamował. Jak widać debili nie brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 To ja dzisiaj trafiłem na jakiegoś $#))@*#$ w poobijanym Nissanie Micra. Najpierw wyjechał mi z podporządkowanej, potem zajechał komuś innemu drogę, potem znowu mi wjechał przed maskę, potem znowu komuś, itd. Najgorsze, że z tyłu siedział nieprzypięty, chyba, pasami dzieciak (bo latał po całym siedzeniu). Wiele bym zrozumiał, ale cymbał jedzie z dzieciakiem i zero pomyślunku :evil: Miałem zadzwonić na policję, ale facet zniknął mi z oczu. [ Dodano: 2011-03-30, 18:52 ] Urwane lusterko, prawdopodobnie szczeniaki grające w pobliżu w piłkę miały "cela". Wymieniłem na manualne i teraz muszę muszę sprawdzić czy coś z tym rozwalonym da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek997 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Górskie wzniesienia i ciągła redukcja biegów przy 1.4 z gazem ;P ale tylko troszeczke wkurzyło bo przyjemność z jazdy wszystko zaćmiła :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ceny paliw na stacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 mandat godzinę temu na Wisłostradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Przejechane 700 km po moto, które okazało się złomem... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Skręcam w lewo z Wybrzeża Helskiego w Okrzei i widzę typa jadącego prosto na mnie. Pan "byznesmem" postanowił sobie skrót zrobić i walną na czołowe pod prąd. Szczęśliwie zorientował się co robi i uciekł na chodnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Wychodzę dzisiaj z klatki a tu taki widok i to pod komendą Policji na Żytniej w wa-wie [cenzura].... na maxa, oprócz mojego szczeniaka ucierpiała Fabia sąsiadki gdzie wybili jej tylną szybę :-x :-x :-x :-x Oczywiście poszłem na policję, żeby nie było problemu z AC, pobrali próbki krwi( znając życie sprawę umorzą) i szyby :shock Rozumiem zdenerwowanie ale na forum wysławiamy się cenzuralnie [ Dodano: 2011-04-17, 04:20 ] przepraszam za słownictwo [ Dodano: 2011-04-17, 04:25 ] P.S. Jako Hanys albo jak kto woli to Ślązak to ograniczam sie do polskiego języka na tyle ile umie, choć i tak mi jest ciężko pisać po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Młodych 15-latków na forum, którzy myślą, że wszystko wiedzą liczy się tylko prędkość skutera i ortografia zeszła na psy. "wienc" oraz -->"sellnisz"<-- (jak ktoś wie co to znaczy to prosze powiedzieć xD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Skręcam w lewo z Wybrzeża Helskiego w Okrzei i widzę typa jadącego prosto na mnie Prawie to samo w tym samym miejscu, tylko tym razem była to jakaś baba (ona w ogóle chyb walnęła cała długością ulicy pod prąd) i bezpośrednie zetknięcie z "inteligencją" miał gość przede mną. Czy ludzie już do tego stopnia nie myślą ? sellnisz Może chodziło o "sellniesz", takie nowomodne sprzedasz w pongliszu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi