Pawel Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Nowy wentylator Valeo zdechł po 30 minutach od zamontowania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie zdałem dziś prawka na Kat C :) i 140km na marne bo 70 mam w jedną. Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie zdałem dziś prawka na Kat C :) Głowa do góry ja też za pierwszym razem nie zdałem a na drugi dzień poszło mi już dobrze (termin drugiego egzaminu miałem bardzo ekspresowy). A wracając do głównego tematu to wkurzył mnie dzisiaj układ wydechowy, bo trzeba było wymienić od razu dwa wieszaki od podwieszania tłumika i rury wydechowej. Przy okazji wymienić końcówkę drążka i poszło trochę kasy na to. EDIT Pomysłowość inżynierów z Renault odnośnie mocowania bagażnika dachowego. Plastikowe zaślepki to jest porażka. Góra odpada a plastik zostaje w środku. :) I trzeba to jakoś wygrzebać i nas koniec poprawić gwint gwintownikiem. Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Jakiś pieprzony mechanik mi podprowadził wkładkę filtru powietrza K&N!!! :D Dziś montowałem stożek, odkręcam obudowę filtra patrze, a tam zamiast wkładki, zwykły filtr powietrza!!! I dupa bo wkładkę montowałem w maju i od tamtego czasu auto było u co najmniej 3 speców i już nikomu nie udowodnię! :D a od maja do filtra nie zaglądałem więc któryś mi ją zakosił :D Człowiek by musiał za każdym razem wszystko sprawdzać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Wkurzyłem się że nie dam rady wymontować zderzak przedni, bo dwa śruby od dołu są schowane i jedna idzie wykręcić i jakiś śrubokręt dodatkowo przykręcony pewnie się urwało plastyk. Bez kanału nie obejdzie albo bez ASO nie wymontuje zderzak. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygmund Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 wspólnik !!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) papuga ? Edytowane 15 Września 2012 przez meganecoupe02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los_Dawidos Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 A mnie dzisiaj znowu wkurzyła pogoda. Wczoraj wszystko ładnie, słoneczko świeci, ponad 20 stopni, a dziś leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Urwane odpowietrzniki zacisków hamulcowych. Obydwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Przekręty na drogach. Czyli norma. Jak można udawać, że się naprawia asfalt czyli leje troche smoły, kamieni a dziury jak były tak są nadal. Człowiek jedzie 10 na godzinę a i tak oblepiony syfem. Kurcze, planowałam obejrzeć auto przed zimowymi pogodami, ale drogowcy urządzili konserwacje i to za darmo. Hm...tylko problem w tym że konserwowali kamieniami....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygmund Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) airbites tak mniej więcej to o co chodzi Mniej- więcej to Mosiek na nartach jeździł... Mniej na nartach, więcej na dupie..... Do takich prywatnych dialogów jest PW, a nie ten temat. Edytowane 24 Września 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 lewopasmowcy, szczególnie stare babska, ledwo to za kierownicy widać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kierowca Buc w Ałdi który mi wymusił pierwszeństwo i sie jeszcze smiał z tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zagrzane tylnie prawe koło. Po zdjęciu koła okazało się, że klocki się przytarły w prowadnicy i nie odbijały. Po reanimacji jakoś dojadę do domu. A tam wymiana tylnich klocków oraz przednich, bo też już się kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D-M Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jakiś psi syn otworzył tak drzwi że mi obił z lakieru i wgiął tylne u mnie po stronie kierowcy. Oczywiście nie wiem kto to. Nogi bym powyrywał...Jak jeżdżę ponad 30 lat nigdy niczego u nikogo nie uszkodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi