damian_opole Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Cięcie Jak mi przeszło to pojechałem tam i chciałem pogadać,no ale bezskutecznie... Teraz będzie rządził mną czarnoskóry człowiek hehe,ale znając mój zawzięty charakter,łatwo mu nie będzie;) Regulamin 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 26 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Będąc dzisiaj na myjni, podczas mycia samochodu zaczął padać deszcz, to naprawdę trzeba mieć pecha ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Paniusie w dniu dzisiejszym. Jedna w nissanie a druga w pandzie. A w pracy uszkodzenie gąsienicy koparki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Od 2 czerwca na 10 godzin bo się sezon zaczyna... no i "niemiecka niezawodność" Sprinter 516CDI z 2013 (11tyś zrobione) znów się rozkraczył (auto ma niecały rok a już 5 raz na serwis na lawecie pojedzie...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Wkurzyłem się, ponieważ, ktoś kluczykiem porysował mi bok auta. Postawiony został na 15 minut na parkingu...chyba zamontuje coś gdy dotknie lakier to go chwyci prąd i będzie rozumiał że nie rysuje auta... Edytowane 29 Maja 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Kłopot z 4 prędkością obrotową wentylatora nawiewu (od 2 tygodni ruletka czy będzie). Przyczyna luźny styk w kostce rezystora nawiewu i trochę się nadpaliła. Trzeba będzie kupić kostkę, rezystor i wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Czemu wieśniaki z prowincji nie są w stanie zrozumieć, jak używać kierunkowskazów na rondzie. Miga tym lewym kierunowskazem budząc politowanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Przynajmniej miga, w przeciwieństwie do tych co nie wiedzą po co są kierunkowskazy, a Ty stoisz i czekasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Ja jestem zwolennikiem migania lewym migaczem na rondzie (Francuzi tak robią). Przynajmniej od razu widać kiedy ktoś zjeżdża. 80% kierowców w ogóle nie używa kierunkowskazów na rondzie a jeśli juz włącza prawy to na większości rond w mojej okolicy (na małych) często tego kierunkowskazu nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasayaku4 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Lepsze takie miganie niż nie używanie ich wcale co jest domeną Polaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Na dzień przed wyjazdem na długi weekend zaczęła się oświecać kontrolka aku i stop. Sprawdzam ładowanie, a tu d**a 11,9 V. Po mieście da się jeszcze przemieścić, ale w trasę nie pojedzie. Musiałem pożyczyć samochód od znajomego na wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Nie ma to jak przyjąć mandat za prękość na początek dnia 74 na 50 na całe szczęście tylko 100zł i 4 punkty... :( Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) Obserwuję ten wątek, obserwuję i wreszcie i mnie coś ciach. Czasami jak to mówią gdy masz chwilę wolnego to się uwal i poleż a nie łap za czynności bez znaczenia. Za taką uważam dzisiejsze "brandzlowanie" plastyków w swojej MIII. Jak Pan B - raczej instrukcja przykazała popryskałem i szmatką delikatnie przecierałem rewelacyjny, powszechnie znany i stosowany preparat do konserwacji i czyszczenia plastyków wewnątrz samochodu. Cóż, mój mega ciach na całą tą sytuację wziął się stąd, że przy delikatnym przecieraniu okolic nawiewów - udało mi się szczęśliwie ciach tylko uchwyty dwóch bocznych. Najgorsze jest to, że ani nie szarpałem za nie ani nie było słychać żadnych pęknięć a efekt jest taki, że zarówno lewy jak i prawy nawiew mam od dziś z ciach uchwytem do sterowania kierunkiem nawiewu. Swoją drogą konstrukcja tego uchwytu to mega ciach (cienki, delikatny plastyk). Może macie jakiś pomysł - da się to jakoś wymienić? Jak patrzę na fragment, który został mi w ręku, do dziś trwale zespolony z kratką nawiewu to jakoś nie widzę sposobu by to naprawić ale może przerabiał ktoś z Was ten temat. Liczę na konstruktywne propozycje a nie tylko ciach z tarapatów , w które wpadłem a właściwie moja Renata. Może kolega zacznie wysławiać się w sposób kulturalny ! Tomik Edytowane 3 Lipca 2014 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 W sceniolu i megance II te suwaki są dokładane do żaluzji i składają się z 2 elementów każdy. Jednak by je dobrze poskładać w całość, trzeba końcówki nawiewów zdemontować. Nie przypuszczam by w nowszych wersjach było to bardziej proste i mniej trwałe jak w poprzednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Hałasująca szyba, drzwi czy cholera wie co w drzwiach kierowcy..... ( http://megane.com.pl/topic/22959-skrzypienie-tapicerki/page__pid__402089__st__60#entry402089 zzapraszam do wypowiedzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi