powro01 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Muszę wymienić uszczelkę pod głowicą w Megane :/ Pewnie gaz wspomógł jej zużycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 mnie wkurzają wskazania komputera w temacie spalania . Komputer w Megi 3 dci pokazuje 3.6 litrów ON/100 km, a jak dziś zatankowałem i przeliczyłem , to mi wychodzi 3.8 litra ON/100 km. Muszę sobie 4-ro paka kupić aby to przeboleć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Wkurzył mnie gościu który na 70 jechał nie całe 50km/h. Gdy go w końcu wyprzedziłem na dwupasmówce (90) koło Olkusza pojawił się znak zabudowany a 50m za nim policja. Niestety 103/50. I tak poleciało prawko na 3 miesiące :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Ilekroć lecimy do Zakopanego, zawsze, ale to zawsze na CB mam informację, że w Olkuszu drogówka suszy. Masakra jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro81 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Strasznie mnie wkurzył dzisiejszy strajk taksiarzy. Się złotówom w głowach pomieszało. Nie tym utrudnili życie co powinni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Jechałem całą noc ponad grubo ponad 1000km żeby już blisko domu, o mały włos zderzyć sie z [CENZURA] starym [cenzura]!! Nawet sobie nie wyobrażam co by się działo jakbym wyprzedzał w tym momencie ciężarówkę i nie daj Boże inne auto jechało za mną... "Najlepsze" jest to, że było to może 2-3km od bramek do pobrania biletów... Więc dziadek chyba postanowił, że nie będzie płacić, szkoda,że jego decyzja mogła kosztować czyjeś życie, np moje, narzeczonej w ciąży i brata... Na forum wysławiamy się cenzuralnie, nawet w tym temacie :!: Edytowane 13 Czerwca 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloteck Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Strasznie mnie wkurzył dzisiejszy strajk taksiarzy. Się złotówom w głowach pomieszało. Nie tym utrudnili życie co powinni. To w ogóle dość dziwna grupa jest, mocno roszczeniowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sejang Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Wkurzył mnie ostatnio serwis wymiany opon. Jednego dnia pytałem się powiedział mi szef za wymianę 4 wlasnych opon 48zł, innego dnia pojechałem wymienili i skasowali 80zł. Okazało się że jest 2 szefów jeden do południa i drugi popołudniami. Nic faceta nie interesowało że wcześniej powiedziano inną cenę. Wydaje mi się że ten tani szef robi drugiego w ciula i bierze hajs do kieszeni bo żadnego paragonu od niego nigdy nie dostałem. Drugi dał mi paragon. Ale mnie nie interesuja ich machloje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colt1255 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 80 zł to bym nie dał za zmianę. Jak kierownik taki cwaniak to kazałbym zdjąć opony i zmienić na stare ;D Zmieniłbym sobie w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sejang Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Po co mnie przedrzeźniasz /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Naciągnęli mnie na 30zł, kasa nie warta szarpania się i psucia całego harmonogramu dnia. Stracą dużo więcej, mamy 3 auta i przeważnie tam jeździliśmy. Opinię w sieci też im wystawię bo żadnej jeszcze nie mają :) /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Staram się wspierać pobliskie firmy i sklepy, z prostego powodu że jak padną będę miał daleko. Nawet jak tam czasami kilka zł drożej jest. No ale jak widać nie potrafią niektórzy tego uszanować. Regulamin pkt. 5.9, 5.13 -Prezes Edytowane 23 Czerwca 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Zapowiedź podwyżki cen paliw o 25 groszy na litrze :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Mechanicy i auto. Po wymianie termostatu, zauważyłem przeciek z obudowy i węża (ten został usunięty). Czeka mnie wymiana uszczelki termostatu (nie wiem czy przypadkiem mechanik nie założył starej), koszt uszczelki oryginału 20zł. A co do auta to miałem wielkiego stresa w sobotę, jak nie chciało odpalić 300km od domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Gówniarz, który tak zamaszyście wysiadał pod Biedronką ze swojej rozpadającej się Micry, że... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Piątek 13.10.2017. nikomu nie życzę takich przeżyć jakie miałem w tym dniu i będę wraz kolegami w pracy (do tego policja i PIP). Ale dzięki temu kumpel żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Mnie dziś wkurzyło ASO, które wymieniło mi klocki hamulcowe, a po wykonanej usłudze zapytało "a właściwie to dlaczego wymienialiśmy te klocki?". Cała historia zaczęła się w innym ASO gdzie podczas przeglądu okresowego powiedziano mi, że za jakieś 2000 km trzeba będzie zmienić klocki z przodu (co zrobiłem i faktycznie były do wymiany), a za 8000 km klocki z tyłu. Minął określony przebieg więc kupiłem klocki i umówiłem się na wymianę. Szef serwisu stwierdził, że klocki zużyte były w 50% więc nie trzeba było ich wymieniać ale na moje pytanie dlaczego je jednak wymienili zamiast mi o tym powiedzieć i odłożyć usługę na kiedy indziej odpowiedź była w stylu "przyjechał Pan wymienić więc wymieniliśmy" Szkoda słów na takie zachowanie serwisu. Chociaż są też plusy tej sytuacji, przez dłuższy czas będzie spokój z hamulcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi