Sonic Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 wiesz, jak to mówią, dziadek dziadkowi nierówny ale jestem za odbieraniem prawka w pewnych sytuacjach - badania chyba by były wskazane w takim wieku :), mojemu koledze wyjechał taki mniej juz zaradny dziadek, myślał że zdąży zjechać z ronda a tu zonk kumpel wjechał na zielonym, jedno auto przed dziadkiem zdążyło a dziadek już nie, całe szczęście że odbił i walnął bardziej w tył bo tak to by dziadziuś pozostał bez babci na tym świecie - dodam ze walnął konkretne skoro kumpla Omega Combi poszła do kasacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jadę dziś do Częstochowy i jedzie kolumna pojazdów jak to w korku (jakieś 20) Oczywiście prędkość przelotowa to tak 90/100 a w zabudowanym zwalnialiśmy tak do około 60 ,jechałem chyba trzeci od końca. Nagle dolatuje gość z dwoma jajami na przodzie i na siłe zaczyna nas spychać na margines,klnie przy tym na radiu jak szewc ale my spokojnie jedziemy.Nagle gość nie wytrzymał i zaczął wyprzedzać-gazując i redukując na maksa bo z przeciwka non stop jechały autka.Przez około 7 km tak nas na silę wyprzedzał a jak juz wszystkich wyprzedził to skręcił w lewo na orlena i czekał na wjazd ze swojego pasa ,że wszyscy go znów wyprzedzili :) Przez radio powiedziałem mu tylko dwa słowa których boje się tu użyć choc myslę ,że nie zmieni swojego stylu jazdy bo przecież bema wszystko może i zawsze musi być pierwsza :) Nie cierpię takich kierowców którzy maja za nic bezpieczeństwo na drodze a wyobraźnia stylu jazdy kończy się im na przednim zderzaku ich samochodu :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewerix Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Nagle dolatuje gość z dwoma jajami na przodzie marka zobowiązuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 marka zobowiązuje Tiiaaa - do odstawiania idioctwa na drodze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoz Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 tak to jest jak sie ma BMW - Bolid Młodych Wieśniaków , :) bez urazy dla nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 radek-sląsk, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 hehe podczas kulturalnej rozmowy sprawcy złamał się nos :) radek-sląsk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Jadąc do pracy wkurzył mnie pewien pan, który nie dość, że zaparkował na zakręcie, to w sekundach przed tym jak go zacząłem omijać otworzył drzwi tak, że ledwo wymanewrowałem na lewo, by w niego nie w jechać. Całe szczęście nic na przeciwko nie jechało, bo by była czołówka. Droga w mieście, więc wąska. Wysiadłem z samochodu i wypuściłem strzał w ryja. Wsiadłem do samochodu i pojechałem. Do teraz jestem jeszcze zdenerwowany, przecież mogłem kolesia strzelić razem z tymi drzwiami i by poleciał w hektary... Co za bezmyślność i głupota ludzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 kurde wszystkich lejecie po pyszczkach A mnie wkurza pies sąsiada który cały czas szczeka, piszczy, jęczy, biadoli :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 wszystkich lejecie po pyszczkach oraz A mnie wkurza pies sąsiada powiąż fakty i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 W sumie muszę to przemyśleć tylko trzeba by było zmienić nazwę na " Komu dziś oklupałeś miche" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Dziambel, Uważaj, za pobicie psa w tym idiotycznym kraju grożą sankcje karne, całkiem inaczej jak za stosowanie samosądów i przemocy na przedstawicielach własnego gatunku. Wkurza mnie to a nawet więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Dzisiaj w korku na Połczyńskiej miała miejsce zabawna sytuacja, początkowo wkurzała mnie i innych kierowców, a później sam już nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać. Korek. Stoi sobie przede mną dziewczyna w Corsie i za każdym razem jak korek podjeżdża kilkadziesiąt metrów, ona stoi jak wryta i nie rusza, w związku z czym nasz pas stoi, a lewy jedzie. Ja nie chcąc być chamskim, lekko trąbiłem (krótki sygnał), "budziła się" i podjeżdżała. Stojąc tak dłuższy czas kierowcy ciężarówek i inni użytkownicy zaczęli już trąbić dość mocno, także ja nie musiałem. Fakt, byłem zły bo się spieszyłem na praktykę. Po jakimś czasie dziewczyna zjechała na prawo i stała na mojej wysokości, otwiera szybę z pretensją i zaczyna mi wytykać, że trąbię na nią i nie pozwalam jej spokojnie się uczyć do kolokwium :shock: Początkowo zgłupiałem, życzyłem jej powodzenia i odjechałem. Obserwujcie, co ludzie robią w korkach, czasami na prawdę ciekawe rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Ale ten stwór to ma swoje godziny. Zaczyna około 7 rano i jęczy z godzine, potem około 14 to samo i o 22, czasem 23 :-/ Dodatkowo wkurzyła mnie recepcjonistka w przychodni, która wczoraj mówiła, że lekarz będzie od 14 do 15 a był o 8 rano do 9 :evil: Dni jej się pomyliły :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Dziambel, pożyczył bym Ci swoja niunię(doberman) ale troszkę za daleko mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi