chato.pl Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) !aholA Proszę o doradzenie mi, które z tych opon wybrać. Jazda w 98% odbywać się będzie po mieście. Goodyear Ultra Grip GW3 92H Sava Eskimo S3 Fulda Kristall Supremo Falken EUROWINTER HS439 Kleber HP2 Dunlop 3D Winter Sport A jak nie te, to jakie - przy założeniu, że cena za jedną oponę (205/60/R16) nie może przekroczyć 330 zł No, w ostateczności mógłbym szarpnąć się na NOKIAN WR G2 , gdybyście stwierdzili, że wszystkie powyższe są do bani Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez 0cool Korekta prefixu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek84 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 ja planuje założyć goodyear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Trudny wybór. Na żadnych z nich nie jeździłem więc wróżyć z fusów nie będę (aczkolwiek jak pogooglać, to większość z nich cieszy się dość dobrą opinią). Clio jeździło na oponkach Firestone Winterhawk i byłem z nich bardzo zadowolony. Troszkę hałasowały na mokrej nawierzchni ale jazda była wyjątkowo pewna niezależnie od warunków (sucho, mokro, śnieg, błoto). Miałem je kupić w tym roku do Kupy ale ostatecznie wybór padł na oponki Pirelli SottoZero. Z wiadomych względów powiem o nich coś więcej dopiero wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 chato.pl, Ja mam już 2 sezon (ten będzie trzeci) Goodyear ULTRA GRIP 7+ i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chato.pl Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 A jaka jest różnica między Ultra Grip GW3 a 7+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 chato.pl, Podejrzewam że mieszanka taka sama lub zbliżona - inna budowa bieżnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Ja teraz trzeci sezon będę jeździł na Dunlopach 3D Winter Sport. Jestem zadowolony i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Fulda, Falken i Dunlop mialem i powiem szczerze ze wole Debice... inna sprawa ze debica uzywa technologii goodyear, bieznik goodyeara sprzed kilku lat. Teraz tez sie zastanawiam nad oponami na zime... Jak narazie Michelin i Nokian sa potencjalnymi dostawcami opon dla mojego auta Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Kleber Krisalp jeżdżą u mnie i jestem zadowolony, chociaż chyba jeszcze mam poprzednią generację. W każdym razie bieżnik inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chato.pl Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Chyba zdecyduję się właśnie na Klebera Krisalp HP2. Dzięki wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 dobry wybór, ale będą ciut słyszalne to jedyny minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chato.pl Opublikowano 19 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 No coś za coś ... Scenia jest dobrze wytłumiona, może nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 będzie je słychać niestety przy tym modelu tego się nie ustrzegli ale to są dobre oponki, ja osobiście objeżdżam model krisalp HP1 i jestem szalenie zadowolony, z dwójka miałem styczność w samochodach w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chato.pl Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Klebery kupione. Przekładka w czwartek, a w piątek wyjazd w góry ... trochę je więc potestuję :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 chato.pl, to potem relację zdaj ile i jak dawały radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi