Szaman07 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Hey szukam czegoś dobrego do mycia mojej czarnej meganki nigdy nie miałem czarnego auta i czym myć zęby wyglądało to auto i nie narobić się bo stara chemia się nie spisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Na czarnule to wosk trzeba kłaść i jest bajka, a dla leniucha to takie minimum szampon z woskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astreuz Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Witam. Jestem całkowicie nowicjuszem jeśli chodzi o pasty polerskie, a chciałbym w swojej m3 usunąć rysy z nadkola z tyłu i także z tyłu dachu, ewentualnie odpryski na grillu z przodu. Jaka pasta by sobie z tym poradziła? Żeby nie było- nie mam polerki, chcę uzyskać jak najlepszy efekt przy pomocy pasty + wcieranie mikrofibrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmo Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Odprysków to nie usuniesz pastą tylko lakierowaniem natomiast co do rys to też zależy jakie to rysy bo są i takie co ich polerka nawet nie usunie ;) a polerowanie nie polega na wcieraniu pasty mikrofibrą bo nawet jeśli będzie ci się wydawało że rysy usunołeś to po myciu będą znowu bo pasty mają wypełniacze to jedno a druga sprawa że większość past się nie rozbija przy polerowaniu ręcznym prawidłowo powinieneś rysy zmatowić papierem wodnym a potem odpowiednimi gradacjami past polerować to tego są specialne gąbki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi