zdunman Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Liczy się jeszcze miejsce zameldowania, strefy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkoW Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Ja ubezpieczałem w Hestii. Mam 50% zniżki na AC i 60% zniżki na OC i na cały rok ubezpieczenie kosztowało mnie 1214 zł. Zaznaczam, że mam 32 lata i jestem współwłaścicielem Megany (głównym właścicielem jest żonka - ma 31 lat i żadnych zniżek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 zwracam honor link4 dzisiaj dostałem z PZU druczek do wpłaty za OC 35%zniżki i 1700zl za samo OC ! myślałem, że padnę dzwonie do link4 i ... 800zl !!!!!!!!!!! normalnie 900zl taniej :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viranel Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 oc+ac w mbanku rata miesieczna 208, 0% znizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Snap - ja tyle w Allianzie za wyzszy pakiet zaplacilem. Tam nie ma zwyzek za wiek. Ja mam u nich znizke 20% na OC i 20% na AC no i wykupuje u dilera (tam tez jest jakas zniazka) PZU za samo OC chcialo 900 (+ 25% za wiek) A generalnie ubezpieczenia mialy podrozec, a widze, ze potanialy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A generalnie ubezpieczenia mialy podrozec, a widze, ze potanialy... podrożały bo rok temu w pzu 1100 a teraz 1700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A nie miales dzwona? Jakby nawet podrozaly, to nie 50%! Moze jakis blad sie wkradl - znizek ci nie uwzglednili, pakiet policzyli, albo cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 nie miałem dzwona, dzwoniłem do pzu i wyszło tak samo jak na druczku, który dostałem pocztą 1700oc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 snap, to takie numery to chyba tylko w PZU. Ja ostatnie ubezpieczenie płaciłem co prawda za mazdę 121 z silnikiem 1,25 i kosztowało mnie 320zł(samo OC). Warunek: zniżka współwłaściciela 60%. Firma nie dolicza zwyżek za wiek firma samopomoc teraz patrzyłem za ubezpieczeniem do meganki za silnik 1,9 i najtaniej wyliczyli mi w Allianz (360zł) i dalej w Samopomocy - oczywiście mowa o samym oc. w PZU bym płacił coś około 900zł. Teraz sprawdzane poprzez kalkulatory firm internetowych: liberty direct 714zł AXA 555zł Alianz (przez internet wyszło 304zł) taniej niż u przedstawiciela a oto linki do kalkulatorów ubezpieczeń: liberty AXA Alianz link4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ja mam w PZU zniżka za ojca współwłaściciela OC 60% AC 40% rozbiłem na 2 raty pierwsza 835,- druga 702,- Płaciłem 3 stycznia. Ale planuje na przyszły rok zmienić na Alianz, dużo dobrego słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ja mam mame na współwłaściciela full zniżki i płace ok 440 zł. Przy obliczeniu zniżki liczy się wszystko miejsce zamieszkania, gdzie jest parkowany czy garażowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 w linku pytaja czy bedzie ze mna jezdzil kierownik powyzej 45 roku zycia, ile rocznie km sie jezdzi, czy jezdze sam czy z kims itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 To chyba im tylko do statystyki potrzebne - mnie pytali też gdzie auto będzie jeździć - i niezależnie od tego co im sie podało to stawka była taka sama - sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yupikayey Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ja w PZMOT, dla nowego auta 2420zł za OC i AC, dla kierowcy, który ma zero zniżek za poprzednie auta albo brak tych aut. W Hestii bodajże bym miał 2200zł przy max zniżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 A w jakim jesteś wieku, jeśli można spytać? Może by tak kolega zadał to pytanie na PW? - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi