thomaskce Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Oto najnowsza odslona sedana. Musze szczerze przyznac ze w ponizszej wersji prezentuje prawie tak dobrze jak coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Dla mnie to najpiękniejsze z nadwozi kurna już zaczynam zbierać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 zacnie sie przezentuje !! szok wyglada nawet lepiej niz qpe:) :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Oby w tej wersji trafiła do produkcji. Jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 no prezentuje się2 świetnie ale nie mogę przeboleć że zamiast nazwy Megane to Fluence :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 ja też nie moge przeboleć że nie ma takiej pięknej nazyw jak Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Dla mnie jest ohydny !!! Pół biedy jeszcze na tych zdjeciach (bo tu nawkładali jakichś spojlerów które troche poprawiaja wyglad), ale widzialem zdjęcia "cywilinych" wersji, takich jakie bedę wyjeżdżały w polskich salonów. Ohyda, ohyda i jeszcze raz ohyda !!! Megane I i II sedany były proporcjonalne i ładne, a to to jest po prostu paskudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Z tym pakietem stylistyczny i w tym kolorze auto robi niezłe wrażenie. Choć wiadomo, jak takie reklamówki się robi. A tu macie "na żywo" bliźniaczego Samsunga :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 W wersji elektrycznej wygląda jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeko Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 No i francuzy wrócili do klasycznego prędkościomierza we Fluence - szkoda że nie zdecydowali się na ten krok już przy GT. Swoją drogą ciekawe skąd ta zmiana dla tej wersji nadwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Gdzieś czytałem że Megane w wersji sedan sie słabo sprzedawało, dlatego stworzyli model z inną nazwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 ale klasyczny prędkościomierz to już przeszłość... Myśli się o head-up display... Fluence wyglądem raczej idzie nieco w przyszłość. Po co zostawiać jeden element z przeszłości? A wersja elektryczna miażdży po prostu. Chciałbym je widzieć z włączonymi światłami tylnymi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Nie podoba mi się osobiście prędkościomierz z nowej meganki , bleee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer35 Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Auto bardzo ładne tylko żeby nie przesadzili z elektroniką tzn liczniki (zegary) normalne, no i w mocniejszej wersji 2,0 benzyna przydał by się podwójny wydech:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Co wy się na tek licznik uparliście? To krok w przyszłość i IMO rozwiązanie bardzo udane. Gdyby przemysł samochodowy bał się odważnych rozwiązań to dzisiaj wciąż byśmy tkwili w motoryzacyjnych latach '70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi