psychol1983 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jest to rok 2004 bylem wczoraj w servisie i powiedziano mi że mam zamały akumulator bo powinien być 65Ah i 720 rozruchowej wie ktoś gdzie można taki kupić w Trój,ieście ??? i moje drugie pytanie czy ktoś wie gdzei w Trójmiescie można znaleźć komputer do renault megane II za mniejsza kase niż w servisie ????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 W Poznaniu aku można kupić praktycznie w każdym markecie na stacjach obsługi typu Norauto oraz w sklepach motoryzacyjnych .Ale czy w Trójmieście też tam mają to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol1983 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Witam A wie ktoś jakiej firmy można kupić tej mocy akumulator i jaki jest najlepszy jesli chodzi o jakość i wymiary które pasują do renaul megane 1,9dci 2004r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 psychol1983, kup Centrę.Przyzwoity akumulator za rozsądne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol1983 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ale Centra nie produkuje akumulatorów o takich parametrach 65ah 720 rozruchowego :) wie ktoś jakie firmy produkują takie akumulatory ???? Taki zalecono mi w serwisie a czy można wsadzić o większej mocy na przykład 72ah 720 rozruchowego ???? czy to nie zaszkodzi ???? po za tym akumulator o jakich wymiarach można tam umieścić przypominam że posiadam Renault Megane II kombi 1,9dci 2004r. Proszę o rady i o Pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak Ci się zmieści to możesz kupić i założyć akumulator większy jedyny warunek jest taki ,aby były odpowiednie zaciski tzn.+ z odpowiedniej strony oraz mieścił się w pojemniku na akumulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anr13 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 witam,kupilem centre jak wyżej , pasuje na 100 % pozdro (72ah 720) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 U mnie również śmiga Centra futura (72Ah- 720) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Misio. Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Potwierdzam taki sam akumulatorek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Że temat o akumulatorach już istnieje na forum a ten do niczego nowego już nie prowadzi, to zamykam zanim pojawi się 150 postów nie wnoszących nic nowego, tak jak te powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi