Forsaken Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Co myślicie o takim pomyśle meganka jest koloru białego myślę o przemalowaniu zderzaków na kolor złoty właściwie to miał by być taki jaki występował na niektórych scenicach II coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Same zderzaki? Moim zdaniem to nie jest najlepszy pomysł :-? Może już lepiej coś w stylu Volvo c30: http://www.motorparks.co.uk/upload/volvo-c30.jpg Po Płocku jeździ takie cudo i wygląda rewelacyjnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 ja tam nie lubię samochodów tęczy ale każdy ma swoja wizje, swojego auta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek470 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 biel plus zloto to ogolnie ladne polaczenia jak zrobisz to z gustem i nie przesadzisz to moze to byc bardzo ciekawe, a to volvo zrobili zajefajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 chyba chodziło Ci o listwy, a nie całe zderzaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Widziałem złoty z czarnym, fajnie wyglądał :) Ja bym dał tak jak chcesz zderzaki w złoty a do tego dołożyłbym tak jak w Volvo progi i nadkola w złocie co by sie łączyło w całość. Same zderzaki nie będą do niczego pasować ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Tyle, że Volviacz nie ma całych zderzaków pomalowanych! Mi osobiście to sie nie widzi.....stuknij do Lukas'a niech Ci zrobi Virtual'a i zobacz jak by to wyglądało. (albo sam zró:). Bo szkoda by było lakierować ori zderzaki a potem z powrotem je przemalowywać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Jakoś mi biały z złotym nie pasuje. Nie przepadam za takimi kontrastami. Złoty z czarnym by ładnie się prezentował jak mówi Olek34. A ta twoja meganka to chyba srebna nie biała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 no to co pokazał meganecoupe super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi