koszałek opałek Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 No to chipujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Panowie kolek oraz koszałek opałek, jest tak, że Astra po znajomości oraz ze względu na uwarunkowania techniczne umawia się na inny termin. cena pozostaje na tym samym poziomie. teraz pokombinuję, tak, żeby we trójkę w jeden dzień się zawirusować, jeżeli to będzie możliwe technicznie. mnie sobota 11.10. odpada. piątek najlepszy, ale dokładnego terminu i tak na razie nei znam. jutro będę dzwonił do Aligatora, jutro będę miał więcej info. Teraz proszę was, abyście podali mi najlepszy dla was termin(y), tak, żeby udało się coś konkretnego i dobrego dla wszystkich ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Mi najbardziej pasuje po niedzieli, najbardziej sobota, ewentualnie piątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Wtorek 7.10 cały dzień. Piątek 10.10, sobota 11.10, poniedziałek 13.10, czwartek 16.10, tylko rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 lipton ice tea... ten piątek się nie uda. francja zawaliła kwestię sumy kontrolnej :/ ustalilem wstępnie na kolejny piątek 17.10.2008. warto, żeby jedna osoba pojechała wcześniej, bo pierwsze auto najdłużej będzie maltretowane, kwestia dogrania i dostrojenia wszystkiego. koszałek opałek, pisałeś że możesz w czwartek, chciałbyś iść na pierwszy ogień? ja i kolek, pojechalibyśmy w piątek, wtedy nam pasuje (uczelnia). jeśli wszyscy razem, to piątek 17.10. co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 mi pasuje tylko ten piątek bo pierwsze zajęcia i lest light, więc albo jutro albo w piątek albo tylko wekendy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Może być czwartek 16.10, ale z rana bo trzeba jeszcze tego dnia popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 koszałek opałek, dowiem się ile czasu by to zajęło dla pierwszego auta. a jak u Ciebie z sobotą? pierwsze auto dłużej będzie męczone, więc można tak: ja bym pojechał w piątek 17.10. a was obu na sobotę LUB, któryś z was w piątek po południu. na mnie by się wszystko posprawdzało, u was już by poszło szybciutko. dajcie znać, będę ustalał termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 ja w przyszłą sobotę ide na wesele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 ok, a piątek po południu? oprócz kiedy "nie", piszcie kiedy "tak". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Ludziska. Nie to żebym krytykował, ale pewnie każdy z Was ma GG, telefon i PW :-? [ Komentarz dodany przez: DrNO: 2008-10-09, 09:51 ] masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
royb Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 DrNO, kolek, koszałek opałek złapaliście już wirusa Piszcie bom ciekaw Waszych opinii i wrażeń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 royb, no narazie nikt jeszcze nie był... DrNO, wyślij mi numer do Aliego, bo sie z nim dogadam osobiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Ciekawi mnie sprzęgło bo u mnie po chipie na 5 i 6 biegu w okolicach największego momentu się ślizga. Jak jest ciepło to jeszcze ok jak mokro to strach wciskać gaz do końca. Moje pomiary są trochę mniejsze niż powinny bo pomiary były na rolkach bez wentylatora. Chodziło o różnicę a nie bardzo dokładny wynik. Niestety Radzikowski nie chce zrobić mi sprzęgła bo docisk z samoregulatorem i dupa a tarcza nie może być inna bo poleci dwumasa ( na spieku szarpie ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 no to ja i koszałek opałek "po ptokach" LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi