Barnaba27 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Dzisiaj wymieniłem oba mieszki w ramach gwarancji mam pytanko czy długo Ci zmieniali te mieszki w serwisie? bo u mnie do wymiany dwa :evil: nie wiem ile czasu zarezerwować bo jeszcze olej bedę zmieniał :-| pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 10 min i powinno byc po sprawie tylko upewnij sie czy dobrze ci zamontuja bo w moim jeden zaczep ulamali i musieli domawiac nowy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewtls Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ja wczoraj wymieniłem mieszek przy skrzyni biegów. Zaczął pękać w jednym miejscu. Ten nowy widzę że inny trochę materiał. Może dłużej wytrzyma. Swoją drogą tak mi go założyli że po wyjechaniu z salonu zaraz mi spadł ze skrzyni. Musiałem sam sobie ładnie go ułożyć i trzyma się dobrze. Plus że chociaż auto wymyli ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 No i wymienili mi dwa mieszki tzn i od skrzyni i od hamulca ręcznego:) potwierdzam nowy materiał z jakiego wykonano mieszki jest bardziej delikatny (miękki) zobaczymy jak się będzie na mrozie zachowywać Jestem pozytywnie zaskoczony serwisem bo bez żadnego ale mi wymieniono mogę powiedzieć że wymiana odbyła się na europejskim poziomie ponieważ nie mogłem do nich podjechać na weryfikację za to przesłałem im zdjęcia na e-maila żeby zobaczyli i dwa razy nie jeździć wielki plus :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glenn Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zainteresujcie się też bokami foteli, przede wszystkim fotela kierowcy. Dzieje się to co w pierwszych L3, poszycie boczne zaczyna pękać. Nie sądzę aby robili jakiekolwiek problemy z wymianą. Akcje zauwazylem dzis, przebieg 19,3tkm, wersja Privilage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dziś właśnie zgłosiłem mieszki do wymiany, zaczęli procedurę reklamacyjną. Czy poszycie foteli w wersji privilege jest ze skóry/skóry ekologicznej? Czy dzieje się coś z wersją materiałową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glenn Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Boki siedziska, jak we wszystkich popularesach, są ze skaju. Ze skóry, jest tylko góra. MAteriałowe wersje są bezproblemowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
civic Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Właśnie wróciłem z serwisu do wymiany mieszek oraz poszycie fotela kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Boki siedziska, jak we wszystkich popularesach, są ze skaju. Ze skóry, jest tylko góra. hmmm wg ulotki: Pokrycie siedziska i oparcia fotela oraz przedniej części zagłówka wykonane ze skóry; boki i tył fotela oraz tylna część zagłówka - skóra ekologiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andyq Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Ja wczoraj wymieniłem mieszek przy skrzyni biegów. ) Możesz powiedzieć w jaki sposób to wymienić? Czy trzeba wyjmować cała dźwignie jeżeli tak to w jaki sposób czy może wystarczy zdjąć sama gałkę jeżeli tak to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 I ja byłem w serwisie. Wymienili mi mieszki od ręcznego i od drążka skrzyni biegów. Zobaczymy czy teraz wytrzymają dłużej, w co mocno wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1e Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Witam, Dotknął mnie problem wymiany mieszka dźwigni hamulca ręcznego w M3phI. Stąd moje pytanie, ponieważ mało jest tego wynalazku na portalach aukcyjnych czy w sklepach internetowych, chciałbym zapytać czy ktoś z Was już wymieniał ten mieszek i może pochwalić się skąd go nabył;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi