pobidowski Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 ochnirob, a jak otwierasz drzwi to masz kartę włożoną do "stacyjki"? Bo jak tak to już wiesz skąd ten pisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ochnirob Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Karta jest w kieszeni. TO nie jest pisk taki jak przy niewyjętej karcie "ze stacyjnki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viman Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Zdaje się, ze alarm uzbraja się po minucie od zamknięcia auta. Spóbuj odczekać tę minutę, czy półtorej i wtedy pomachaj łapkami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ochnirob Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Machałem łapkami po równo 3 minutach. Efektu uzbrojenia brak. Niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolf Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Witam! Mam identyczną sytuację w swojej Megi II co ochnirob, zamiast alarmu słychać pisk wydostający się z syreny. Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 ten seryjny w megance (cobra) to nie jest chyba zbyt dobry. u mnie tez sa problemy. nie wiem czy dlatego ze czujka z tylu na slupku jest urwana, ale albo sie nie załącza jak sie wsadzi rękę przez szybę (czyli nie uzbraja) albo sam z siebie się włącza po jakimś czasie po zamknięciu. Pytałem jednego "fachowca" co miał warsztat z szyldem "alarmy" i powiedzial ze ten typ jest podłączony z centralnym komputerem i nie jest takie proste go odłączyć. myśle że najlepszym rozwiązaniem jest zrobienie sobie jakiegoś "Swojego" włącznika/rozłącznika w dobrym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi