kz1112 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Witam,mam problem nie świeci mi podświetlenie zegarów i nawiewów a gdy zapalam światła gaśnie podświetlanie radia,zegara i licznika kilometrów.Pomocy czego szukać,wspomne że wcześniej wyciągałem radio i panel sterowania nawiewów,ale tam niby jest wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej27r Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 sprawdź potencjometr od regulacji jasności podświetlenia (zewrzyj kable w kostce za nim )i zarówki w liczniku , dodatkowo bezpieczniki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kz1112 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 a dlaczego znika reszta gdy zapalam światła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej27r Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 jużnapisałem wyżej..miałem tak samo jak był uszkodzony potencjometr .Nawet został spłodzony stosowny temat co do tego problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kz1112 Napisano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 jutro muszę sprawdzić [ Dodano: 2010-04-02, 12:10 ] andrzej27r dzięki bardzo,zwarłem kabelki i jest ok,do czego jest ta lużna kostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts