mariusz-ol Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 WITAM. kartą nie mogę zamknąć auta. proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorth Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 mariusz-ol, Jakieś bliższe szczegóły? Otworzyć auto możesz? Bagażnik możesz otworzyć? Masz hands-free? Odpalasza auto przy karcie włożonej / nie włożonej do czytnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpDante Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Jakie pytanie taka odpowiedź - Zmień baterię w karcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-ol Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 baterie są nowe , wszystko działa , kartą nie daje się zamknąć - żadnej reakcji [ Dodano: 2010-04-26, 20:47 ] baterie są nowe , wszystko działa , kartą nie daje się zamknąć ani otworzyć - żadnej reakcji. siedząc w środku przyciskiem normalnie zamykam muszę każde drzwi osobno zamykać przekręcając w każdych drzwiach blokadę , niestety bagażnika nie wiem jak zamknąć. [ Dodano: 2010-04-26, 20:50 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 A upadła Ci może w ostatnim czasie karta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Takie gdybanie nie ma sensu, najlepiej skontaktować się z osobą która naprawia takie karty, np: http://allegro.pl/item1017325192_karta_ren..._bydgoszcz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 A druga karta działa czy nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Dobre pytanie. Jeśli kupiłeś niedawno samochód to idź do serwisu - obyś nie miał takiej bonanzy jak ja :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedros Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Karta HF? A przyciski w drzwiach działają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko26 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 No właśnie zostają przyciski, bo jeśli i z przycisków się nie da to padł jakiś sterownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Miałem kiedyś podobny problem. Okazało się że wytarł się mikrostyk w karcie. Najpierw jednej potem w drugiej. Gdy usłyszałem ile to kosztuje w serwisie, zacząłem żałować że kupiłem to auto :) Ale pomogło allegro. http://allegro.pl/item1018420397_karta_ren...kart_karty.html Naprawa została zrobiona solidnie. Karę miałem z powrotem po 2 dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-ol Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 AUTKO NAPRAWIONE . karty były dobre , okazało się że nie łączy jedna nóżka procesora na płycie głównej w samochodzie. naprawa trwała 20-30 minut koszt 200zł.(szok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Gdzie naprawiałeś autko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-ol Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 WITAM . auto naprawiłem we wrocławiu w firmie zulugaraż na sosnowieckiej. polecam , sprawna i szybka obsługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi