kacper69 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Obserwując czarne kropki po świeżym asfalcie doszedłem do wniosku że przydały by się założyć chlapacze. czy ktoś już dobierał jakieś zamienne chlapacze do Megane 3 kombi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertz Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 chcesz chlapacze zkładać na przod i tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper69 Napisano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dokładnie , chce założyć na przód i tył, bo sa brudne drzwi i zderzak tylny też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertz Napisano 18 Maja 2010 Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 co do przednich to oryginaly kosztuja okolo 50zł wiec nie wiem czy jakies uniwersalne oplaca sie kupowac. tyl to inna sprawa bo juz 170zł. na pocieszenie teraz jest promocja na akcesoria wiosenne 20%. ja zakladalem tylko przod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper69 Napisano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Może dla Ciebie 230 zł za oryginalny komplet to niedużo, konkurencyjne są w cenie 45 zł za komplet, tylko właśnie chciałem sie dowiedzieć , które z nich pasują najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertz Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 duzo, dlatego mam tylko przednie. a jak wygladaja te twoje. dasz link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts