kangoro123 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam , zamierzam wymienić tylne tarcze wraz z łożyskami i klockami . Tutaj moje pytanie czy taka wymiana jest skomplikowana ? Czy czekają mnie jakieś niespodzianki ponieważ w zakładach jak sie pytałem to chcą 70-100 zł za robote od koła . Tarcze do belki jest przykręcona ? jak nie to jak to wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz sobacki Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Mi 3 razy mechanik wymienial i sie przyjrzalem i z tego co widzialem to tylko kolo zdjal, zdjal zaciski od hamulcow i tak jak mowisz odkrecil lozysko od belki. Wielka nakretka takze musisz miec dobry klucz. On robil pistoletem.Czas okolo 20 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 kangoro123, jest na forum manual o wymianie tylnych tarcz hamulcowych w M2 http://megane.com.pl/search.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Od kilku dni szukam manuala na forum jak wymienić tarczę z tyłu (jak wymienić klocki jest) do Megane II i nie mogę znaleźć. Waldek708 możesz napisać gdzie taki znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesper88 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) Czy ktoś mógłby podać link do tego manuala? Nigdzie nie można go znaleźć. A jak go już nie ma to chociaż niech ktoś to może troszkę opisze, przyda się nam i innym pokoleniom Edytowane 20 Lipca 2011 przez Vesper88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 http://megane.com.pl/files/download/33-wymiana-lozyska-tylnego-megane-ii-ph-i/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Proszę podać numer części, tj. tarcza hamulcowa tylnia wraz z łożyskiem do Megane II PhI 2004 1.6 Pb kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi