pianim Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Odświeżę trochę temat... kolejny raz padła mi pompa paliwa. Ostatni raz wymieniałem jakieś 6 miesięcy temu. Coś tu moim zdaniem jest nie tak jak być powinno. Tak szybko pompa nie może chyba padać??? Fakt, że renia jeździ na LPG a podobno pompy z tego padają, ale już wiedziałem (po ostatnim takim problemie), że trzeba mieć w baku Pb i dlatego u mnie jest zawsze 3/4 paliwka więc pompa nie powinna się zatrzeć. Niestety dzisiaj zapaliła mi się w trakcie jazdy kontrolka silnika. Po dojechaniu na miejsce i próbie odpalenia auta na benzynie - problem - kręci ale tak jakby nie dostawał paliwa. Próba odpalenia na gazie (na szczęście jest ciepło i silnik był zagrzany) bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 kiedys gazownicy montowali dodatkowy przekażnik który odłączał pompkę w czasie pracy na gazie. Może to jest wyjście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nie w nowych instalacjach sekwencyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisy Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 witam:) Teraz ja dołączę się do tematu z pytaniem jaka pompka paliwowa pasuje do Megi II 1.6 16v ponieważ Moja miała numer 8200689362 a jej odpowiednik to 8200130191 lecz niestety nigdzie nie mogę ani jednej ani drugiej dostać a w servisie życzą sobie za nią 1050zł;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pianim Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 W InterCarsie mają Boscha za jakieś 260-300zł, co prawda po moich rabatach - jakby trzeba było to pomogę ci załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi