soczek Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 W megi 2 może faktycznie być wiele czynników które powodują patologie w obrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
np_33 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 witam ponownie moja walka z obrotami trwa. Prawdopodobnie mam do wymiany sterownik komputera. Czy macie może namiary na mechanika z Warszawy, który zająłby się tym? Ale mechanika profesjonalnego, takiego z którym można się umówić na konkretną godzinę i zostać "pozytywnie" załatwionym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 np_33, Sprawdź w odpowiednim dziale czy już ktoś takowych namiarów nie podawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory18 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam pytanie. Rok temu miałem mały dzwon lewą stronę autka. Poszła lampa zderzak i komputer niestety w drobny mak. Blacharka szybko naprawiona przez znajomego ale pozostał problem z kompem, udało się odpalić na sterowniku od clio 1.2, no lecz obroty skaczą i mocy takiej jak przedtem nie ma, klima też nie działa. Autko było u kilku elektryków każdy rozkłada ręce i każe kupić taki sam sterownik. Jak mam kupić coś czego nigdzie nie ma. Przeglądam net a tam takiego samego nie ma, jak zmienię jakąś cyfrę w nr.sterownika to wyskakuje kilka a mojego brak. Więc wpadłem na pomysł takiego zestawu startowego kluczyk bsi sterownik stacyjka czy ktoś jest wstanie mi odpowiedzieć czy ma to sens tak, żeby wszystko zadziałało. Albo może o jakich numerach szukać. Rozbity sterownik to SIRIUS 32N S110130056 A 8200047494 8200044437. Proszę o pomoc i jakąś poradę. Z góry za odpowiedzi dziękuje. Jeszcze dodam iż próbowane było wiele sterowników imo wyłączone. A pamięci ze starego nie da rady przenieść bo popękała. Po co kolega 2 razy pisze o tym samym w 2 różnych wątkach? Pasek przydzielam za brak znajomości regulaminu. Aston76 Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Poszukaj w sieci zakłady zajmujące się sterownikami silnika, może potrafią rozwiązać problem poprzez dobranie / wgranie odpowiedniego softu. Ile kosztuje nowe ECU w ASO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi