krzysiekscenic Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witam mam nastepujacy problem z centralnym zamkiem w scenic 1.9dci 2001r po lifcie kluczyki ktore posiadam wyposarzone sa w immobliser i klucz auto zamyka wszystkie drzwi z immoblisera a jak wloze sam klucz do zamka i przekrece zeby zamknac drzwi na sama centralke to sie nie da zamykaja sie aby drzwi od kierowcy a reszta jest otwarta czy mu si tak byc nie mam pojecia prosze o pomoc pilne!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 czy mu si tak byc nie mam pojecia prosze o pomoc pilne!!!??? Tak już jest. Immobilajzer nie zamyka auta, tylko zabezpiecza przed uruchomieniem przez niewłaściwego osobnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P_r_z_e_m_o Napisano 18 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Jeżeli zamykasz kluczykiem przekręcając zamek w drzwiach to zmykasz tylko i wyłącznie te drzwi. Jest to normalne, tak to jest zorganizowane. Ja też tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekscenic Napisano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Jeżeli zamykasz kluczykiem przekręcając zamek w drzwiach to zmykasz tylko i wyłącznie te drzwi. Ale ja mialem punto z 94 bez immoblisera oczywiscie mial sam centralny zamek i zamykal wszystkie drzwi z kluczyka a ten nie chce moj brat ma zafire z 2004 i ma immoblisera i ma centralny zamek i zamyka mu na to i na to ale jak muwisz ze ty terz tak masz to ok bo myslalem ze jest cos nie tak ale dzieki za wszystko!!!pozdrawiam Polecam włączyć słownik w przeglądarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P_r_z_e_m_o Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem, najlepiej na głos Jest to normalne, tak to jest zorganizowane. w Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_c Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Bo w "normalnych" samochodach siłownik w drzwiach kierowcy jest siłownikiem "master" - czyli steruje pracą pozostałych a w Renault jest siłownikiem tylko "wykonawczym". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekscenic Napisano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 aha dobrze dzieki za wiadomosci pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts