pobidowski Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam, Mam taki problem, że składa mi się tylko lusterko pasażera, natomiast kierowcy pozostaje na swoim miejscu. Czy tak jest w oryginale (wątpię) czy po prostu nie działa mi jakiś mechanizm? A może inaczej się ustawia chowanie lusterka kierowcy? EDIT: Dodam, że regulacja i podgrzewanie w obu działa bez zarzutu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Jak składa się jedno to i drugie powinno. ps. Napraw klawisz ENTER bo niepotrzebnie zostawia wolne miejsce między zdaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pobidowski Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Jak składa się jedno to i drugie powinno. Stąd właśnie rodzi się pytanie co może być popsute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Stąd właśnie rodzi się pytanie co może być popsute.. Mogą być dwie przyczyny: uszkodzony silnik od składania lusterka lub jego wiązka elektryczna. wymienione lusterko na takie bez możliwości automatycznego składania po zamknięciu auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi