P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Przede wszystkim żarówkę w termometrze, bo wygląda na to, że nie kontaktuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobasek3 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 le jak ja sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Trzeba dostać się do żarówki czyli trzeba wyjąć zegarek.(wykorzystaj :)) W Scenic-u I PH I/II to jakieś 5 -10 min roboty i żaróweczka wymieniona. W Scenic-u II nie wiem, nie zdejmowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobasek3 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 a moze byc tak ze zegarek swieci a termometr nie Przepraszam za takie pytania ale jestem kobieta i nie bardzo znam sie na tych rzeczach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Wszystko zależy jaki od modułu masz w samochodzie, jest kilka wersji. Jedne wersje są na jedną żaróweczkę i podświetlają zegarek i temperaturę, inne maja dwie żarówki. Oczywiście może być też tak, że nie świecą któreś segmenty, w zegarku i/lub tremometrze. wtedy do wymiany jest gumka, która nie daje odpowiedniego styku. Czasami wszystkie segmenty świecą, czasami nie. Trudno podpowiedzieć co tak naprawdę jest u Ciebie, musiała byś zrobić zdjęcie wtedy coś można podpowiedzieć. Ale w większości przypadków to spalona żarówka. Spróbuj lekko nacisnąć szybkę od zegarka, tylko nie wciśnij jej w obudowę, jak nie będzie styku to w tym momencie powinnaś zobaczyć różnicę, niektóre segmenty mogą zgasnąć inne się zapalą. To najprostszy test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi