Scooterek Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 snap - szukałem :) jest ktoś z forum z Piły ??? bo mam upatrzoną CC tylko potrzebowałbym, żeby ktoś ją obejrzał bo sam niebardzo mam jak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek1974 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam! Mam okazję kupic ten model meganki, proszę o opinie użytkowników, spalnie, awaryjność itp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mops Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Witam! Od jakiegoś czasu męcze ogłoszenia, szukam czegoś od I właściciela i nietłuczonego. No i niby znalazłem : http://www.autotrader.pl/details,30003,102234408.asp cena do negocjacji oczywiscie.. z tym, ze zakładałem dołożenie gazu i tu pojawia się pytanie, czy do meganki nadaje sie tylko sekwencja??? Rozrząd był zmieniany...są papiery, książka serwisowa jest...wyposazenie takie jakie szukalem hmmmm Będę wdzięczny za jakieś sugestie/podpowiedzi :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Osobiście uważam, że gaz w aucie to pomyłka choć miałem kilka aut na gazie i nie byłem zadowolony po jakimś czasie cuś zawsze sie kopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 mops, Jeżeli interesują Cie opinie o LPG zapraszam do działu "LPG", znajdziesz tam mnóstwo odpowiedzi na twoje pytanie, zarówno jaka instalacja jak i mnóstwo opini o tym co warto a czego nie warto zakładać. A korzystając z opcji szukaj (lewy górny róg) poznasz odpowiedzi na inne nurtujące Cie pytania. Zakładanie nowego wątku (poruszanego na forum) w ciagu 6 minut od rejestracji oznacza niezapoznanie sie z pkt 6 regulaminu i często kończy sie ostrzeżeniem od adminów/moderatorów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zakładanie instalki gazowej to nie jest nieporozumienie. To bardzo mądry i logiczny wybór, który podyktowany jest relacją zarobki/utrzymanie. Tracisz tylko tyle, że inwestujesz w instalkę. Później są tylko korzyści. Oczywiście nie trzeba zakładać sekwencji, ale biorąc pod uwagę koszt założenia/koszty utrzymania/komfort/święty spokój poleca się sekwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mops Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 [Cięcie] Przepraszam za zbyt pochopne zapytanie. Czy w megance jest kolektor plastikowy? Pozdrawiam! Proszę nie cytować poprzedzającego posta w całości- patrz regulamin - Lewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 W której megance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mops Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 [Cięcie] 2000r 1.4 16v - ale wnioskuje, ze plastikowy Po raz kolejny i tym razem ostatni, proszę nie cytować poprzedzającego posta w całości- patrz regulamin - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Jeżdże tym rocznikiem z takim silnikiem i mam kolektor plastikowy. Ja założyłem u siebie instalacje Landi Renzo z dwustopniowym (czy też dwukomorowym) reduktorem i jestem z niej bardzo zadowolony - przed założeniem główna opinia o niej którą słyszałem "Zakładasza i zapominasz że założyłeś" :) - tyle że do najtańszych nie należy. Poza tym ze juz sam nie tankuje to nie ma zadnej różnicy. Spalanie w mieście 10l, w trasie 7l i w obu przypadkach jeżdże dynamicznie :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Panowie, zaczynacie spory OT. prosze wrocic do tematu watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam wszystkich co do 1.9dci z 2005 - to mi udało się znaleźć taki samochód z przebiegiem 31tkm (obecnie mam 36.5tkm). Dokonałem tego całkowicie przypadkiem zaglądając do salonu Reno po drodze. Jedyne co wypada to polecić megi z tym silnikiem i życzyć równie dużo szczęścia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost1000 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam Proszę o opinie na temat modelu Renaut MEGANE Luxe Privilege 2.0 3D rok 2003 zastanawiam sie nad kupnem ww modelu za cenę 30000zł z niewielkim przebiegiem ogólnie mówiąc zadbany. Wizualnie jestem "za" kupnem, tylko proszę o opinie dotyczącą użytkowania, na co mam zwrócić uwagę, jakie (większe) koszty są związane z tym modelem , czy są drogie części jaki są wady tego modelu i oczywiście zalety. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Jestem z Krosna, podkarpacie. Poszukuje samochodu Renault Megane Grandtour 1.6, okolo 2000/2001 roku, koniecznie z klima. Niestety tych samochodow w moim regionie (i pobliskich) jest malo ;-( Na celowniku pojawil sie taki model -> http://moris.gratka.pl/ogl/1585.html . Wszystko OK, tylko przebieg wydaje mi sie duzy. Czy mozecie co nieco o przebiegu powiedziec ? Czy ponad 150 tys to juz jest bardzo duzo ? Jak dlugo wytrzymuja Meganki ? Prosilbym o wszelka pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Na ogląd ze zdjęć, wygląda OK - ale to trzeba dokładnie zobaczyć, pojechać do mechanika, podnieść autko i dokładnie posprawdzać. Przebieg też wygląda na aktualny - wychodzi około 30tys co jest mozliwe. Jak był serwisowany w ASO to jest to do sprawdzenia. Trzeba dokładnie sprawdzić klimę i inne podzespoły elektryczne czy wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi