kacper69 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Kilka dni temu zauważyłem , gdy auto stało na lekkim zjeździe, że przy wyłączonym silniku , praktycznie nie działa hamulec zasadniczy. Zacząłem drążyć temat, i zauważyłem , że już po ok 5 minutach od wyłączenia silnika pedał hamulca robi się "twardy" , aż do włączenia ponownie silnika. Dodam , że nie "pompuję" go w ramach testów, po prostu , poczekałem 5 minut, i nacisnąłem raz pedał ( nikomu nie ubliżając :) ) . Zauważyłem też , że zaraz po uruchomieniu silnika, jak wciskam pedał hamulca, to przy kilku pierwszych wciśnięciach słychać jakby sapanie z okolicy pedału . Czy tak jest też w innych autach , czy ten mój M3 jest uszkodzony? Podczas jazdy nie zauważyłem żadnych negatywnych objawów działania hamulca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Pedał hamulca robi się twardy bo nie ma wspomagania hamulców. Normalny objaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Normalne. Odpowiedź dostałeś - zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi