kawa7777 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 niby są zapisywane, ale przy najbliższej okazji poprosze też o papierowa. jeszcze małe pytanie, czy serwisy renault mają w standardzie mycie auta po napprawie/ przeglądze?? - wcześniej miałem hyundaja, niestety po 1,5 roku przesta ł istnieć przez inną użytkowniczkę dróg - tam to był standard - w renaulcie po małych poprwkach (skopali czujniki cofania) odebrałem usyfiony bardziej niż przed wizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Mycie auta nie jest standardem i zależy pewnie od "widzimi sie" serwisu. ja miałem czasem umyte a czasem nie. Ale z drugiej strony serwis nie jest po to by myć komuś auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Moja meganka była serwisowana w 2 stacjach ASO (Zgierz i Kutno) i tylko mieli w Zgierzu jej przeglądy jakie miała wykonane u nich. Kutno to nie ASO tylko Partner Renault i chyba nawet nie mają dostepu do ich bazy - robiłem tam duże przeglądy w MII I zawsze mogą pomieszać w bazie danych i znikną przeglądy jakie były wykonane masz fvat za przegląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 I zawsze mogą pomieszać w bazie danych i znikną przeglądy jakie były wykonane masz fvat za przegląd Masz w domu, ale jak pojedziesz w drugi koniec Polski i coś poleci to mogą być problemy np z gwarancją, bo powiedzą, że auto nie ma zrobionego przeglądu według bazy danych i co wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 jak pojedziesz w drugi koniec Polski Już widzę jak w drugi koniec Polski wozisz ze sobą książkę przeglądów. ;-) Na siłę szukacie dziury w całym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa7777 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 to dobry standard, że nie trzeba ciągnąć książki ze sobą,lub nawet jej posiadać, poza tym co do mycia - w serwisach z którymi miałem styczność wcześniej myli auto nawet przy wymianie kół - łatwo sie przyzwyczaić do dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan_KTP Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 W intrukcji obsługi (auto odebrane tydzień temu )jest miejsce na potwierdzenie dokonania przeglądów (6. rozdział, strony od 11) więc pewnie na życzenie wbiją tam pieczatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa7777 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 dzięki kolego, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stes Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Jest tylko kartka w której pisze co jak i kiedy serwisować. Robi to za całą książkę serwisową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi