meganecoupe02 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Ciekaw jestem co by zrobili, jakby okazało się, że belka jest krzywa. Koszt nowej belki w serwisie to ok 4kzł. Belkę też mogą dać używaną czy tylko nową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertokot25 Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Raczej chyba zamiennika belki nie ma - więc musi być nowa, tylko pewnie kasy nie dadzą tylko będą chcieli fakturę za naprawę.... [ Dodano: 2011-02-18, 20:01 ] Znalazłem takie coś : http://www.franceautoservice.pl/naprawa-ty...ult-megane.html [ Dodano: 2011-02-19, 11:02 ] Gdzie można sprawdzić dokładne oznaczenie koloru lakieru megany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaakK Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam, Gdzie można sprawdzić dokładne oznaczenie koloru lakieru megany? Prawy słupek, między przednimi i tylnymi drzwiami, na dole (przy progu), pole nr 7 (na obrazku) DaakK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertokot25 Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Dzięki za namiar na kolor lakieru, byłem na geometrii w NASTAPOLU w Łodzi (wszystkie parametry tylnej prawej strony poza normami - jednak jest skrzywiona belka tylna - wydruk wysyłam do likwidatora. [ Dodano: 2011-02-24, 11:44 ] Dzwoniłem do serwisu - koszt belki to 3,5 tys. + robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi