grzesiekj123 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 czy możne mi ktoś pomóc zatrzasnąłem kluczyli w samochodzie i prosze o pomoc jak moge je otworzyć czy może ktoś wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomasman Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Najlepiej zadzwonić po fachowca - poradzi sobie w kilka chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Podważyć górę przednich prawych drzwi i wpuścić tam cienki sztywny drut, a potem celować w przycisk centralnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Taka ostateczność to jeszcze wziąć kamień czy coś innego, stłuc szybę i wyciągnąć kluczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekj123 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 właśnie chodzi oto ze centralnego nie otworze bo rozładował mi sie akumulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 To tak jak było sugerowane wezwij fachowca (wersja może nie tania, ale bezproblemowa) lub tłucz szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekj123 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 wlaśnie oto chodzi zeby nie wybijać szyby [ Dodano: 2011-03-09, 19:27 ] na fachowca to trochę nie miejsce bo jestem w Holandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jak siadł akumulator to zamiast celować w guzik centralnego celuj w klamkę drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekj123 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 no tak ale z tego co pamietam to jak był to jak były zamkniete drzwi to klamką nie mozna było otworzyć bynajmiej przednich nie jestem pewny co do tylnych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 można otworzyć od zewnątrz klamką i z przodu i z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 grzesiekj123, widzę,że z jednego miasta jesteśmy....najprościej wziąc,odchylić nieco drzwi,wsunąc długi pręt i spróbować pociagnąć za klamkę ,sam się męczyłem z dobrą godzinę ale się udało :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek997 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja bym raczej radził zdjąć uszczelke zgarniającą z szyby przedniej lewej (ta pierwsza na dole). Później sztywnym drutem pociągnij za linkę otwierania drzwi. jak nie da rady to spróbuj z tylnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 darek997, Meganki I i sceniole I nie posiadają linki, a cięgna ze sztywnego drutu. Pociągnięcie w górę może być niewystarczające by zamek otworzyć. Dodatkowo jeszcze pod klamkami jest owalny otwór, więc najpierw tam musi się luz skasować, by zamek podciągnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 grzesiekj123, Oba zatrzasnąłeś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 darek997 ,tak możesz otworzyć poloneza lub fiata, ale nie renufkę. Meganki I i sceniole I nie posiadają linki, W PHI to prawda w Ph II już są linki. Pozostaje jak ktoś wyżej proponował odgięcie drzwi i próba zaczepienia z klamkę wewnętrzną drzwi przednich. Problematyczne jest rozbijanie szyby. Na pewno nie ma sensu rozbijania szyby z tyłu w nadwoziu bo nic to nie da. Tylne drzwi w Ph II nie mają kołków. Ale może być być lepszy dostęp do dostania się do przednich drzwi. Choćby długa listwa z kawałkiem sznurka lub drutu do zaczepienia za klamkę. Ewentualnie trzeba się dostać pod auto znaleźć kable do rozrusznika, najważniejszy jest gruby czerwony. Podajesz na niego + z innego aku, - gdzieś do jakieś większej śruby. Istnieje prawdopodobieństwo, że w tym momencie CZ może otworzyć drzwi. Ale na pewno wtedy można będzie próbować otworzyć za pomocą przycisku CZ na konsoli centralnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi