kacper69 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Próbowałem wyjąć zagłówek z fotela po prawej stronie, ale jakoś nie mam na to sposobu. Zagłówek ten jest taki niefortunny , że nie można go wsunąć do końca, ani tez wyjąć, a na tej wysokości co można go regulować to bardzo mi przysłania widoczność z prawej strony, jak wyjeżdżam gdzieś z ulicy podporządkowanej to niedokładnie widzę , troszkę więc wolałbym poprawić widoczność. Czy komuś już udało się wyjąć ten zagłówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 A w instrukcji nie ma pokazane jak to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziuk Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Hmm nikt nie wyciągał zagłówków, żeby np. założyć pokrowce?? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 A nie masz do wciskania takich "dinksów" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uprox Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Wyjmowałem zagłówki kilkakrotnie, nie było żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi