CzechuXX Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 11 godzin temu, Quentin88 napisał: bar to jest wartość zadana w fabrycznym programie Nie wiem o co Ci chodzi. 11 godzin temu, Quentin88 napisał: Sprzęgło jeszcze fabryczne? nie ślizga sie po chipie ? Wydaje mi się że fabryczne. Nie ma żadnego wpisu w książce o sprzęgle. Nie ślizga się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 12 godzin temu, Quentin88 napisał: 1 bar to jest wartość zadana w fabrycznym programie ? @CzechuXX jaka jest wartość domyślnego doładowania na sprawnej turbinie? 1 bar ? wiadomo rzeczywisty odczyt może być inny, ale fabryczny program wymaga jakiegoś ciśnienia, chciałem się upewnić czy to na pewno 1 bar, bo jak kiedyś sprawdzałem odczyty przez Elma to czasami tyle pokazywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Tuner mówił, że jakby dmuchała 1 bar... Więc pewnie tyle ma dmuchać i jest w stanie gdy jest nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi