sosikxxx Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy montował ktoś uniwersalne czujniki parkowania w megane II sedan. Ponieważ posiadam taki zestaw i chciałbym go sobie zamontować. Wiem że czujniki fabryczne montowane są w czarnej listwie od zderzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 skontaktuj się z użytkownikiem twister. Zakładał u siebie i jest zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Popatrz w ten post: http://megane.com.pl/topic/2764-czujnik-cofania/page__view__findpost__p__153470 Ogólnie w tym temacie są prawie wszystkie wersje meganek, choć temat zakładany był dla sceniola I ph I. Na stronach 8-9 jest kilka postów dotyczących sedana M II, a na 1 stronie M II CC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosikxxx Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 dzięki za info zaraz sprawdzę :) do kolegi twister też napisałem wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ja mam takie czujniki zamontowane w listwie ozdobnej od 4 lat. Zero problemów. Nie wiem jakiej marki bo montowałem w ASO jak kupowałem samochód, ale generalnie przydatne urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irex Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Montowałem czujniki firmy Valeo w tym samym miejscu co w tym poście http://megane.com.pl...post__p__153470 od 2 lat żadnych problemów polecam takie czujniki bo w sedanie trochę ta widoczność kiepska szczególnie przy manewrowaniu na ciasnych parkingach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosikxxx Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Z taką myślą zakupiłem właśnie te czujniki, bo tył wysoki i kiepsko widać. W poprzednim mondeo mk3 kombi miałem fabryczne i powiem że rewelacja, dzisiaj z kolegą będziemy montować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi