rcwawa Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 ehh zestawik Koni konkretny ale raczej zadrogi na moja kieszen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donlesio Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 ja tez szukam jakiegoś zawiasu do mojej megi amorki tylne mam do wymiany przednie też już przy końcu i do tego jeszcze belka się będzie regenerować to by się ja ciut obniżyło tez myślałem o tym zestawie z allegro za 700 zł .Domyślam się ze weitek czy koni to nie będzie ale chodzi mi o to czy strasznie twarde to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 ja myślę że nie o twardość tu chodzi, tylko o wytrzymałość. też myślałem o tym zestawie... tylko nie wiem, czy np, tylnie amory po miesiącu użytkowania nie powiedzą papa :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 torek, pomyśl nad koni street (cały kit - 4 amory + springi na przód) za 1280 zł można mieć, żółte koni z regulacją twardości to ok 2300 zł sam się zastanawiam nad koni street Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 tylko widzisz.. to jednak trochę kasy jest:/a planowałem też inne wydatki... ale nie mówię nie... a i jest jeszcze jedno.. kiedyś ktoś na forum pisał, o tym jak (chyba właśnie amory koni) ciągle komuś padały.. i praktycznie co parę miesięcy oddawał je na gwarancji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 ryzyk fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzyss Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 złamał mi się właśnie lewy tylny amorek:/ i przyszedł czas na kupno parki na tył i zastanawiam się na tym modelem http://www.autkoplus.com/product/id/33267,...ylny-gaz-551804 tylko czy będzie pasował do mojej meganki. W sklepach jest o 30 zeta droższy i nie wiem czy to ten sam model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 będzie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Miesiąc temu wymieniałem na amorki takie jakie szukasz kayaby 551804 i kupiłem po 128,50 za szt.na www.amorki.com .Gwarancja 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzyss Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Podczas składanie zamówienia na amory na stronce www.amorki.com na Kayaba A551804 złożyłem zapytanie na ich stronce jaki modele będą pasować do mojej meganki wg ich http://www.amorki.com/szukaj.php?coo=numer&numer=a551065 to są takie na tył a i nie ma tego modelu co ja chciałem zakupić. Czy one się czymś różnią rozchodzi mi się tylko o Kayaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 sprawdź w katalogu Kayaba - to chyba najprostsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzyss Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 no i już śmigam na Kayaba A551804 i skończyły się stuki w tylnej części auta (prawy amorek złamany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 kzyss tak z ciekawości ile dałeś za amorki i za wymianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Marcin Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 nie opłaca sie dawać tyłu do robienia, lepiej samemu się poswiecic, a nie jest to trudne, tyle ze problem z gwarancja jest jak sam sobie wymienisz, a 150 zł u mnie wołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Jak ma się gdzie i czym to zajmuje jakieś 20 minutek i zrobione ;-). Wymieniłem dwa tylne w grudniu (Monroe 2 lata gwarancji). Coś stukało, ałtko źle się prowadziło no i pojechałem na stację diagnostyczną całe 10 zł zapłaciłem, ale sprawdzili całe autko (pękł jeden amorek). Za amorki zapłaciłem 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi