mrarek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 zarówno obecne jak i poprzednie dwa auta dokładnie opisywałem na kilku forach internetowych, więc zainteresowani wiedzieli, co i jak naprawim, przeważnie dołączam foto... problemów ze sprzedażą nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ok Panowie, odbiegamy od tematu. Także proszę już "postować" w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1maniek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 podaje jeszcze raz link, mam nadzieje, że zadziała http://otomoto.pl/renault-grand-scenic-grand-szklany-dach-faktura-C21888144.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 (edytowane) ESP to on nie ma Poza tym ładny jest, prawie kupiłem u nich samochód rok temu, zaprzyjaźniony serwis powiedział że jest OK, ale pewien drobiazg mnie zniechęcił no i to że znalazłem swojego benzyniaka w lepszym stanie, lepiej wyposażonego i za mniejsze pieniądze :) Mają samochody poleasingowe z Francji głównie, dobrze udokumentowane, w przyzwoitym stanie, ale weź poprawkę że: 1. Tego samochodu juz może nie być (szybko potrafią się zmieniać oferowane), co prawda ze 2 miesiące temu jescze stał ten co miałem brać, ale to był automat więc niezbyt chodliwa zabawka. 2. Opis często się nie do końca zgadza-przy tej ilości pojazdów robią je na zasadzie ctrl+c, ctrl+v :) 3. Warto do nich podjechać i obejrzeć, mają spory wybór. Edytowane 23 Stycznia 2012 przez pizza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 ESP nie ma, FAP raczej ma i mam nadzieję, że ma wykładzinę do bagażnika i antenę dachową, bo nie widać tego na fotach :) wydaje mi się, że plastikowa listwa z tyłu ma inny odcień niż naroża tylne i klapa. ale może się mylę. poza tym ładny i nie widzę uwag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1maniek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 (edytowane) No to chciałem się pochwalić, że zanabyłem pojazd, który prezentowałem w poprzednim linku Dzięki pomocy kolegi mrarek miałem dobre rozeznanie i wysoki start. Na razie jestem na wyjeździe i mam ograniczony dostęp do neta, więc wiecej pytań będzie po niedzieli :) Edytowane 26 Stycznia 2012 przez 1maniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 No to tylko pogratulować. Niestety, link prowadzi już " w ślepą uliczkę". Jak wrócisz i będziesz miał chwilę to pochwal się w dziale "Nasi użytkownicy i ich auta". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi