coby87 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Czesc Forumowicze Mam do Was pytanie ponieważ zaczeło mnie to strasznie irytowac w mojej megi. Nie ma to znaczenia czy na zimnym czy cieplym silniku, otoz gdy wcisne pedal gazu na moment megi sie dlawi spadaja obroty i wraca wszystko do normy, trwa to moment. Szczegolnie denerwujace jest to podczas stania w korku gdy trzeba stawac i ruszac, przez to jazda nie jest plynna i przyjemna tylko szarpana... Czy to silniczek krokowy? A moze cos innego? Regulamin pkt. 5.6, pkt. 5.7 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Nie ma silnika krokowego. Przepustnica do czyszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Kiedy wymieniałeś świece, kable itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 kable jakie kable? W tych silnikach nie ma kabli WN, chyba że masz na myśli jakieś inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coby87 Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Swiece sa nowe a kabli tam nie ma bo sa cewki. Tez sie sklanialem ku przepustnicy ale czy takie wlasnie sa objawy? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Już raz upomniałem! P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi