QsOor Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) Tu albo Tu Wydaje mi się, że to ta sama firma - przedstawiciel (Jesteśmy wyłącznym dystrybutorem w Polsce roletek/zasłonek/osłonek przeciwsłonecznych do szyb samochodowych Privacy Shades) Ja kupowałem przez allegro - zakup 22 kwietnia (wieczorem) - 30 miałem w domu :( Cena 529,- ;) Edytowane 11 Maja 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ja mam przyciemnione szybki czarną folią (nie fabrycznie) i pasażerowie z tyłu czasami się skarzą że strasznie tu ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QsOor Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Mój 2 letni syn też czasem mówi,że "ciemo" :P Poza tym mając takie roletki, jest możliwość w każdej chwili "przyciemnienie OFF" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekade Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Myślałem, że tańsze te roletki. Nie wiem czy lepiej takie roletki (nie wiem jak to wygląda w praktyce; możecie wrzucić parę fotek?) czy przyciemnić szyby folią - koszt do mnie ok 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 U mnie fabrycznie przyciemnione i... syn skarży się, że go słońce razi. W poprzedniej MII mieliśmy rolety, które są idealnym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QsOor Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (nie wiem jak to wygląda w praktyce; możecie wrzucić parę fotek?) Wszystkie zdjęcie robione kom. :lol: w ostrym słońcu na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Po roku używania mogę dodać, że nie wyblakły ani nic się z nimi nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espeen Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Czy ktoś wie gdzie obecnie można kupić takie rolety? Linki już dawno nie działają a ja w internecie nie mogę znaleźć rolet do tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Podobne osłonki są TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Przed chwilą odnalazłem na forum ten watek z przed 4 lat, a tutaj nagle post z dzisiaj :) /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Wracając do tematu - znalazłem coś takiego przed chwilą bo szukam również dla siebie: http://allegro.pl/oslony-przeciwsloneczne-renault-megane-iii-2008-i6771140730.html /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Cena niestety dosyć spora jak za kawałek materiału zrobionego na wymiar. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Wcześniej oglądałem: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ http://allegro.pl/roleta-zaluzja-samochodowa-przeciwsloneczna-2x45cm-i6090104475.html oraz http://allegro.pl/rolety-zaluzje-samochodowe-przeciwsloneczne-2x-50-i5308221542.html /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Wymierzyłem okno ale mam obawy czy te 50 cm wejdą z tyłu - komuś udało się takie zamontować? 45-tki wydają mi się już za wąskie. Ciężko tak bez zmierzenia przez Internet, ale cena jest fajna :) Regulamin pkt. 5.9 oraz pkt 6 -Prezes Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro81 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Fajne te osłonki ale drogie. 229 PLN --> JAK TU <-- Możecie napisać jak się to użytkuje? I jest to na tyle elastyczne, że jak się nie używa to można zwinąć w 8 i schować do schowka czy kieszeni w drzwiach? Czy musi leżeć taka cała mata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomekP70 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Mam 2 sztuki Megane III kombi ,za przyciemnienie szyb tylnych bocznych i tylnej szyby syn zapłacił 400 PLN i to się sprawdza.Nic nie razi i auto się o wiele mniej nagrzewa.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espeen Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Kupiłem takie rolety na wymiar i muszę przyznać, że sprawują się całkiem fajnie. Niestety niewiele później zobaczyłam fajnie przyciemnioną megankę i stwierdziłem, że też przyciemnię. Dlatego jeśli ktoś chciałby odkupić praktycznie nowe rolety w okazyjnej cenie zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi