Tom_myPL Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Skoro księgowi rządzą to ...... i pewnie w Megane IV sprawa nadal nie będzie rozwiązana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W M2 też były te problemy, dokładnie takie same, po 3 latach musiałem zmienić oprawki z wiązką przewodów. To cecha charakterystyczna reno , jak znajdą jakiś problem, to go hodują do końca świata. w końcu R&D musi mieć jakieś zajęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Moja była MII 6 lat i 150kkm, żadnych problemów z lampkami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja uszczelniłem bezbarwnym siliconem te lampki a w srodku są SMD narazie świeci od pół roku chociaż z wtyczką już też walczyłem przed tą operacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmarcinx Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Słuchajcie , normalnie masakra z tymi lampkami !!! Dwie zżarte przez rdzę totalnie, nawet elementy metalowe wtyczki tak skorodowane że wtyczka do wymiany. Wymieniłem obie więc ciekaw jestem ile pojeżdże (poprzednie wytrzymały prawie 5 lat). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Almabra Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Witam. Korozja jak w temacie. Chciałem wymienić te lampki na nowe ale okazuje się, że na wtyczkach nie ma napięcia. Pomóżcie jak rozwiązać ten problem. Edytowane 2 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 sprawdź bezpiecznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Wtyczki też korodują, dlatego może na nich nie być napięcia. Sprawdź wcześniej, przed oprawkami na przewodach, jak zdejmiesz obudowę na klapie bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Almabra Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Myśle najpierw sprawdzić bezpiecznik tylko który ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swayv Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Dnia 30.07.2015 o 11:09, xmarcinx napisał: Słuchajcie , normalnie masakra z tymi lampkami !!! Dwie zżarte przez rdzę totalnie, nawet elementy metalowe wtyczki tak skorodowane że wtyczka do wymiany. Wymieniłem obie więc ciekaw jestem ile pojeżdże (poprzednie wytrzymały prawie 5 lat). pozdrawiam Skąd wziąć same wtyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Nowe wtyczki kupisz w Inter Cars firmy SENCOM o indeksie SEN5030100 Cena w detalu 66zl lub używane wiadomo gdzie. Lampy tez maja OE o indeksie 82 00 480 127 po 41zł (zawierają żarówki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi