hymmen Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Jak w temacie, poszukuję instrukcji obsługi Renault Scenic III w języku polskim. Linki podane w dziale download już nie działają. Więc, jeśli już ktoś wcześniej pobrał, to będę bardzo wdzięczny za udostępnienie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Spróbuj się zarejestrować tutaj: http://www.renault.pl/my-renault/rejestracja/login.jsp Ja na brytyjskim odpowiedniku mam wszystkie informacje dotyczące samochodu, plan serwisu, instrukcje itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Podeślij e-mila na PW to podeślę, ok 14 MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ja na brytyjskim odpowiedniku mam wszystkie informacje dotyczące samochodu, plan serwisu, instrukcje itp No popatrz, naprawdę Ciekawe bo to samo jest i tu.Instrukcja do ScenicaIII również leży na Downloadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Funkcja moderatora nie upoważnia do niekulturalnego odnoszenia się Z resztą takie zachowanie wobec mojej osoby obserwuję nie po raz pierwszy. Ponieważ robisz to publicznie, również publicznie zwracam ci na to uwagę. Jeśli chcesz to porozmawiamy na PW i może przekonasz mnie do zaniechania udzielania się na tym forum. Wracając do Renault Polska nie byłem w stanie tego sprawdzić, bo rejestracja nie przepuszcza mojego VIN. I to by było na tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 niekulturalnego odnoszenia się Coś ci się nie podoba No popatrz, naprawdę :) Ciekawe bo to samo jest i tu.Instrukcja do ScenicaIII również leży na Downloadzie. Takie sprawy załatwia się zgodnie z regulaminem forum przez PW. Po to jest ktoś moderatorem aby mógł znacznie więcej niż user. Taka jest jego rola na forum :) Ja nie znajduję tutaj nic niekulturalnego. Raczej Twoje zachowanie jest mało stosowne. :) Kolega moderator dobrze zwrócił uwagę, że podawanie innych stron jest co najmniej mocno niestosowne jeśli to sam jest u NAS :P Proszę szanować pracę kolegów moderatorów ;) Jako, że wiadomo gdzie szukać to temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 W sumie to powinienem ten temat zamknąć, instrukcja leży na forum już jakiś czas. Niestety łatwiej jest założyć nowy temat i czekać na gotowca niż samemu zadać sobie trochę trudu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi