P_r_z_e_m_o Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Jeździłem kiedyś autem innej marki, jak pojechałem na przegląd i miałem spaloną żarówkę , to została wymieniona bezpłatnie , w ramach gwarancji. Ciekawie! Jakieś dwa tygodnie temu oddałem firmowego Beeper'a do serwisu i przy okazji znaleźli spaloną żarówkę oświetlenia tablicy rejestracyjnej, za którą musiałem zapłacić całe 23 PLN-y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Żadna zarówka nie będzie wymieniona na gwarancji bezpłatnie,są to materjały ekspoatacyjne i naturalnie się zużywają .(Jak się ma pecha to padną bardzo szybko i marka niewiele tu znaczy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 (edytowane) Wiele elementów można w aucie uznać za materiały eksploatacyjne, właściwie to wszystkie, nawet gałkę od drążka zmiany biegów, która się wytarła ( sama) za szybko. A tak na serio, to bezpłatną wymianę żarówki w ramach gwarancji miałem w ASO Forda , a była wymieniana w Fordzie Focusie. I to tak jakoś miło wspominam do dzisiaj . Taki drobiazg , a cieszy. A tak poza tym to co to ma wspólnego z tym tematem?? By przeciąć niepotrzebny OFF TOP temat zamykam, skoro jego założyciel uznał na poprzedniej stronie sprawę za zamkniętą. Edytowane 22 Lipca 2012 przez gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi